Kedi ev Köpek Satan Petshoplar

Kediler avlıyor onları kuzum :KK43: o nedenle bakiniyorlardir :KK43: komşu nasıl bırakıyor öylece hayret ettim. Ben balkona guneslensin diye cikardigimda ayrilamiyorum yanından. Yan komşunun balkona kedisi falan cikar diye :KK43: inşallah bir yasa bir şey gelir doğru düzgün de tüm hayvanlar doğru düzgün yaşar. İspanya'da kedilere vatandaşlık mı ne veriliyordu sanırım biz daha boyalı civciv :KK43:
Komşu bahçede bakıyor canım kulübe gibi bir yerde. Valla bi geliyor bizim bahçeye dolanıp gidiyor. Kediler de koklayıp gidiyorlar. Zaten tavşan çok tombul benim oğlum yanında yavru kaılıyor :)

Balkona güneşlenmye çıkan tavşanlar... Ne güzel bir tablo :)

Komşu bahçede bakıyor canım kulübe gibi bir yerde. Valla bi geliyor bizim bahçeye dolanıp gidiyor. Kediler de koklayıp gidiyorlar. Zaten tavşan çok tombul benim oğlum yanında yavru kaılıyor :)

Balkona güneşlenmye çıkan tavşanlar... Ne güzel bir tablo :)
Benimkiler de tombul bir görsen ablası maşallah biri yastık gibi pofuduk :D oğlusunu op yerime minnoş patilerini den de op ya ay :KK60:

Benimkiler de tombul bir görsen ablası maşallah biri yastık gibi pofuduk :KK70: oğlusunu op yerime minnoş patilerini den de op ya ay :KK60:
Öperim canım şimdi uyuyor sıkıldıkça kalkıp göbeğini mıncıklıyorum :D

Sen de davşanları mıncır yerime tüyleri harika oluyor :)

Öperim canım şimdi uyuyor sıkıldıkça kalkıp göbeğini mıncıklıyorum :KK70:

Sen de davşanları mıncır yerime tüyleri harika oluyor :)
Ben de çok istiyorum minciklamak ya ama kaçıyorlar hemen kediler kadar sokulmuyorlsr insana. Karinlari doydu mu hiç yanastirmiyorlar . Ama kuyruklarini gidiklarim senin yerine :D oğlusunu al yanına yat oh mis gibi ya çok tatlı en çok istediğim şey evcille uyumak benim yerime de uyu onlaaa

Ben de çok istiyorum minciklamak ya ama kaçıyorlar hemen kediler kadar sokulmuyorlsr insana. Karinlari doydu mu hiç yanastirmiyorlar . Ama kuyruklarini gidiklarim senin yerine :KK70: oğlusunu al yanına yat oh mis gibi ya çok tatlı en çok istediğim şey evcille uyumak benim yerime de uyu onlaaa
Hahahahah kuyruk gidiklamak mi :D

Ayak ucumda yatiyor sarilirsam tirmalar uykusunda tersi pis :)
Yumus yumus uyusunlar hayvanciklarimiz.

Back
X