Kedi ile Muhabbet Kuşu bir arada...

Ben evdeyken kuşta kedide yanımda oluyor hanımlar kedim zaten kapımı kapatsam miyavlamaktan ortalıgı ayaga kaldırır , kuşta yalnız odada napsın garibim gerçekten zormuş.

Bir tanidigimiz kusla kedi besliyordu evinde. Kedi sonradan geldigi icin kustan uzak tuttular. Kusun rahatini hic bozmadilar. Kus salonda olurdu aksamlari,rahatca gezerdi. Kediyi cocuklarinin odasina kapatiyorlardi. Bence balkona falan da birakmayin kedinizi,yazik baska kuslara zarar. Bir odada kalsin,kusun odasini da kitleyin hep. Kedi ziplayip kapi koluna asilabilir ve kapiyi acabilir. Kus,kediyi görmese cok iyi olur. Ay yazik ya hem kafeste kacamiyor hem de bir kedi,yani avci hep etrafinda, kus stresten catlamasa bari :KK43:
Kapıyı açma kısmı hiç aklıma gelmemişti öyle bir yetenegı yok ama bundan sonra kitlerım , evde yoksam ayrı odalardalar zaten de ben gelınce kuşta kedi de benı görmek istiyo ben varken yanımdalar.

Eğer kedi köyde serbest yaşayan bir kediyse yani dışarı da çıkıyorsa avcılık içgüdüleri ileri derecede gelişmiştir ve bu saatten sonra da alışamaz. Mesela benim kedim hiç dışarı çıkmadı, annemin balıklarının akvaryumundan su içer ama içinde dolanan balıklara birşey yapmaz, arada canı sıkıldıkça başına oturup izler. İyileşene kadar farklı odalarda tutun derim.

kuşu tavana yakın bir köşeye assanız oyle kafesler var zira kuşun sonunu iyi görmedim ...

Back
X