• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Kumu Önerileri

MrOueen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
6
0
1
27
Merhabalar, sizden kedi kumu önerileri bekliyorum. Ben lindocat kullanıyorum ama parçalanıyorlar bazen iyi topaklanmıyor sizin kaliteli kullandım çok memnun kaldım diyebileceğiniz bir marka var mı? Ayrıca şimdi çam ağacından yapılmış tozutmayan dağılmayan ürünler çıktı siz hiç kullandınız mı? Bazıları beğeniyor bazıları temizlemesi zor diyor karasız kaldım ben de

Çam agaci kullanmadim. Uzun yillar pisi pisi kum kullandim ama çok tozlu olmaya başladi bikac aydir biraktim ve sanicat aliyoruz artik sabunlu active olandan.

En iyi ve biraz pahalı olanı ‘’ever clean’’. Dert tasa kalmıyor :)

Ben de topaklanan kullanıyorum, çok da memnunum. Her yerde var mı bilmiyorum, ama bizim satın aldığımız petshopta Clean Paw diye bir marka var, oldukça da başarılı. Fiyat olarak da biraz daha uygun.

Merhaba kesinlikle proline kokusuz deneyin , hem uygun hem gayet başarılı
Trendyoldan alıyordum ben , iki günde kapıma bırakıyorlardı kargocular

Ben de proline bebek pudrası kokulu kullanıyorum. Gayet memnunum. Bir kaç marka daha denedim farkı çok net gördüm.

Çam agaci kullanmadim. Uzun yillar pisi pisi kum kullandim ama çok tozlu olmaya başladi bikac aydir biraktim ve sanicat aliyoruz artik sabunlu active olandan.
Pisi pisi çok kokmaya başladı ya bozdu bence kalitesini.
Annemin 2 kedisi var ordan biliyorum.
vancat ince taneli kullanıyoruz bayadır çok memnunuz sevgili konu sahibi M MrOueen

Ben de proline kullanıyorum. Eskiden felin kullaniyorduk. Açıkçası kuma çok para vermeye gerek olduğunu sanmıyorum çünkü hepsi kokuyor illaki. Karbonlu pahalı bir marka vardı unuttum şimdi. Onu çok önerdiler. Aldık, kabı temizleyemedim kokudan mesela.

Bende bir çok markayı kullanan biri olarak gatto kedi kumundan memnun kaldım. Onun haricinde empati onun parfümlü kokusu kedi tuvaletini temizlerken bile mis gibi kokular eşliğinde temizliyorsunuz. Ben 10 gün geçmeden 10 kg bitiriyorum. Bu yüzden pahalı markalar benim bütçemi şuan için zorluyor. Kedinizin alerjisi yoksa empati favorim.

Back
X