Kedi kumu!..

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Selam kızlar bizim dünya tatlısı bir kedimiz var.. Kendine ait bi odası var ve büyük bir kapta kumunu oraya koyuyoruz. Ama tuvaletini yapacağı zamanlar çok dağıtıyor resmen kumla savaşıyor. Oda kedi kumu oluyor hep temizlemekten sıkıldım sürekli. Nasıl bir çözüm bulacağımı şaşırdım daha büyük bi kap mı yoksa etrafını mı çevirsem ne yapsam??
Pisisi olanlar sizler ne yapıyorsunuz?
Ya da tek manyak bizim pisi mi

ben sırf bunun için kedi besleyemiyorum dün bi belgesel kanalında izlemiştim kedisi olan herkes aynı şeyden şikayetçiymiş heryerde pati izi... :) bunun için kedileri klozete alıştırmak için bi yöntem geliştirmişler ve paket yapmışlar pakette klozet kapağına benzer bişey var ve içine kum konulabiliyor ama Türkiyede satıldığını sanmıyorum 1. aşamada kumu klozet kapağına benzer bişeyin içine koyuyorlar eskiden kumu nerdeyse orada duruyor bi süre oraya alışıyor 2. aşamada onu klozetin üstüne koyuyorlar kedi klozette durabilmeyi öğreniyor 3. aşamada kedi klozete alışmış oluyor ve o aleti artık kullanmıyorlar kedim olsa denerdim umarım yardımcı olur...

Benim kedimde çok dağıtıyordu böyle bir kum tası aldım çok memnun kaldım kapısıda var önünede küçük bir paspas atarsan hiç odaya yayılmaz kum kazarkende sıçramıyor etrafı kapalı olduğu için benim kedim çok çabuk alıştı birde kum olarak pudralı akkum alırsan hiç kokuda olmuyor

bizim kedi tuvalete yapıyor evde kullanılmayan bir tuvalet var oraya alıştı :)) hem de 3 günde filan

Son düzenleme:

Bizim pisiyi klozete yaparken görmeyi isterdim çok tatlı durur orda ben o dediğiniz şeyi hiç duymadım, görmedim :44:Ama bizimki kum kapatma manyağı o arada düşmesin klozete

Süpermiş bu ya bayıldım ben buna :) Bi kaç yerde tesadüfen görmüştüm.. Ne kadar acaba fiyatları?

Süpermiş bu ya bayıldım ben buna :) Bi kaç yerde tesadüfen görmüştüm.. Ne kadar acaba fiyatları?

Ben h.b dan 54 tl ye almıştım ama bir yıldan fazla oldu.Petshoplardada aynı fiyata bulabilirsin.Ben alırken pahalı geldi tereddütte kalmıştım ama çok memnun kaldım banada bir arkadaşım tavsiye etmişti dene memnun kalacağına eminim.

En büyük avantajı kapalı olması zaten kumla dolmasında artık oda başka bişi istemiyorum.. Teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :109:

Son düzenleme:
En büyük avantajı kapalı olması zaten kumla dolmasında artık oda başka bişi istemiyorum.. Teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :109:

Önünede bir paspas alırsan kum yayılmaz odaya kedi kum tası için paspaslar oluyor paticiklere yapışan kumlar paspasta kalıyor.Kediciğin çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu içinÖzel mesja cevap yazamadım süreden dolayı çevredeki petshoplardanda rahatlıkla bulabilirsin.Pisinin resmi varmı çok merak ettim.

kesinlikle en iyi kedi kumu Ever clean kedi kumu ne koku yapıyor ne dağılıyor veterinerimiz önermişti biraz pahalı diye tereddüt etmiştim ama her kuruşu hakediyor

Merhaba Hanımlar,
Kedimin kumu ile ilgili ciddi koku problemim var. Kristal kum denedim ilk. 3 gün içerisinde evin her yerini koku kapladı. Silikaya geçtim. O da çok fazla bir şey değiştirmiyor. Özellikle akşamları belli saatlerde evin içine koku yayılıyor. İlk olarak ambalaj üzerinde ki tavsiye üzerine 2 günde 1 temizliyordum. Her gün temizlemeye başladım ama üstesinden gelemiyorum. Yoksa yazın sıcağından mı? İlk defa evde kedi besleyen biri olarak oldukça acemilik çekiyorum. Tavsiye lütfeennn... Sanırım henüz kavrayamadım bu işi. Hiç koku olmuyor diyenler lütfen adım adım ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?

Biraz internet üzerinden araştırma yapsaydınız kristal kedi kumunun kanserojen olduğunu öğrenebilirdiniz. Bentonit kedi kumu alın. İnce taneli veya kalın taneli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…