Kedi mi Köpek mi?

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
0
İstanbul
Merhaba hanımlar.Yalnız yaşıyorum,bana can yoldaşı olacak bir hayvan sahiplenmeyi düşünüyorum.Fakat daha önce balık hariç hiç hayvanım olmadı.Yazlıkta bahçemize gelen kedileri köpekleri beslerdim ama tamamiyle bir hayvanın bakımını üstlenmedim hiç.Apartman dairesinde yaşıyorum ve okulum olduğu için bir yavrum olursa günde 3-4 saatliğine evde yalnız kalacak.Eğer bir canı sahiplenirsem ömrü boyunca benimle olsun istiyorum.Bu şartları göz önünde bulundurursak sizce hangisine bakmam daha kolay olur kedi mi köpek mi?

köpeklere bayılıyorumm yaaa yok böle bısey bence kesınlıkle köpekkkk

ya aslında ben de köpekleri daha çok seviyorum ama kediler daha sessiz.köpek havlaması sorun olabiliyor apartmanlarda malum.fazla havlamayan bir köpek cinsi var mı?

kedi beslemek kopek beslemeye karşı daha az sorumluluk ister köpeği hergün gezdirmek durumundasın ve eğer apartmanda yaşayan diğer kişiler -ki genelde mutlaka kıl insanlar çıkıyor- problem ederlerse onlara karşı durman gerekmekte ve eğer bir hevesle alıp ilerde bakımından sıkılırsan onada yazık olur.
kedi beslemek daha basittir yemeğini suyunu ve kumunu koy kendi başına takılsın evde.

fazla havlamayan kopek cinsi yoktur köpek bu havlar sonuçta tanıdıklarımın kopekleri benimkide dahil kapı çalındığında yıkar ortalığı, benden once kapıya koşar, kimi kopekse aynı cinstir ama hiç havlamaz huyları farklı farklı oluyor yani birazda eğitimle alakalı.

insanlar hususuna gelirsekte havlamasını sorun eden kişi -gün boyu havlamıyorsa eğer- herşeyini sorun eder yok pistir yok günahtır yok melek girmez eve vs.

benim 2 kedim 1 köpeğim var hepsinin yeri ayrı köpeğimin ben eve gelince ki heyecanı, kedilerimin oyun oynarkenki şaklabanlıkları hiçbir şeye değişilmez :)

Son düzenleme:
Back
X