kedi mutfagimdan girmis bir bakin kizlarr

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Kizlar bu konu hakkinda bilgi sahibi degilim o yuzden sorma geregi duydum,oncelikle beni yanlis anlamayin birinci katta oturuyorum mutfagimin cami dayaliydi iceriye sokak kedisi girmis mutfaga gidince birden camdan geri kacti ben hayvanlari seviyorum ama korkum bayada cok siz bilirsiniz kizlar bu kediden mikrop yada baska bise bulasirmi etrafi mutfak tezgahini silmeme gerek varmi masanin uzerinde bardaklarimda vardi baya bir .dokundumu onlara bilmiOrum fikirleriniz ve yorumlariniz icin simdiden tsk

Masanın üzerinde duran bardaklarınızı eminim sonrasında yıkamışsınızdır. Kedinin basabileceği heryeri de normal temizlikteki gibi silmişseniz tezgahınızı da yeter hiç abartmayın içinizi sıkmayın. Hiç birşey olmaz.
Temizliği de hani patileri kirli ise diye yazıyorum. Kedi eve girdi diye hasta olmazsınız.

Tezgahınızı çamaşır suyuyla silebilirsiniz, masanızı da.
Bence hiç birşey olmaz. Ben onları sevip duruyorum tüm gün

Meg saol icimi rahalattin tamda temizlik yapmistim mutfagi tum temizlemistim herseyim ortadaydi dolaplarin icini bosaltmistim bole biseLe karsilasinca tekrar herseyi bastan silesim gelmedi bir soruyum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…