Kedi oteli

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.414
En iyi cevaplar
1
65.108
598
Hanımlar merhaba, Istanbulda güvenilir kedi otelleri onerilerinizi bekliyorum. 4 5 gün kadar kalacak. Deneyimlediginiz ya da guvenilir oldugunu düşündüğünüz kedi otellerini ad ve semt olarak yazabilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Ortadaki gün uğrayabilecek birini bulursanız başta ve sonda ikişer gün idare edebilir. Evden ayrılmak ve yabancılarla, başka kedilerle olmak daha büyük sıkıntı.

Ortadaki gün uğrayabilecek birini bulursanız başta ve sonda ikişer gün idare edebilir. Evden ayrılmak ve yabancılarla, başka kedilerle olmak daha büyük sıkıntı.
evet yalnızca 4-5 günse birisi eve uğrasın ortadaki gün ya da 2 adet kum kabı yapıp bol miktarda su ve yemek koyun evin her yerine.kediler için ciddi depresyon ve korku sebebi + hastalık kapabilir.

Malesef oyle biri yok. Bir otel bulduk her kedi ayri odada bakilıyormuş. Birakmak durumundayiz ne yazik ki.

evet yalnızca 4-5 günse birisi eve uğrasın ortadaki gün ya da 2 adet kum kabı yapıp bol miktarda su ve yemek koyun evin her yerine.kediler için ciddi depresyon ve korku sebebi + hastalık kapabilir.
Daha önce sehir disina ciktik birlikte. Hiçbir.sorun yasamadik. Bu defa resmi isler yapacağımız bir sehre gidiyoruz. Kalacagimiz yer de evcil hayvan kabul etmiyor.

Kedi otelinden ziyade üniversite öğrencisine ya da ihtiyacı olan birine teklif edin, evinde baksın, ücretini verin.
Daha güzeli ise veterinerlerin yanında çalışanlar oluyor, onlar yapıyor böyle, kabul edip bakıyor. Siz mamasını, tuvaletini bırakıyorsunuz.

Kedi otelinden ziyade üniversite öğrencisine ya da ihtiyacı olan birine teklif edin, evinde baksın, ücretini verin.
Daha güzeli ise veterinerlerin yanında çalışanlar oluyor, onlar yapıyor böyle, kabul edip bakıyor. Siz mamasını, tuvaletini bırakıyorsunuz.
Bugün veterinere sorucaz bakalim. Yaninda calisan biri yok. Hic görmedim yani ben. Uni ogrencileri d3 memleketlerinde. Zaten siradan birine güvenemem.

Bugün veterinere sorucaz bakalim. Yaninda calisan biri yok. Hic görmedim yani ben. Uni ogrencileri d3 memleketlerinde. Zaten siradan birine güvenemem.
İlla kendi vetiniz oması gerekmez, her şehirde belli başlı, bilindik olanlar vardır ya, onlara da sorabilirsiniz, hani adının lekelenmesine izin vermeyecek türde olanlara.

Back
X