- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
Arkadaşlar sonunda annemi ve aile fertlerini ikna etmeyi başardım (4 yıldır uğraşıyorum zor oldu)
Bir yavru kedi sahiplenmek istiorum ama annemin şartları var kediyi evde barındırmak için
Evimiz küçük olduğu için hareket imkanı kısıtlı, öğleden sonra ben dışarı çıkarıp gezdirebilirim anca kısacası uysal olması çok önemli koltukları perdeleri fazla tırmalamayan türden bir pisicik yani
İlk kez kedi bakacağım için en azından tuvalet eğitimli olmasını isterim çünkü hiç tecrübem yok hayvancağızı nasıl eğitmem konusundan endişe duyuyorum ama çok seveceğim ve sıkılmıycağımdan emin olabilirsiniz.
Şuan bunları söylerken bile çok utanıyorum, sokakta bir sürü kedicik varken ben ısmarlama yapıyorum ama şartlar böyle şuan ailemleyim ve öğrenciyim zar zor ikna ettim.. İleride kendi evime çıktığımda istediklerini yapabilirler güzel pisiciklerrr
Eğer çevrenizde veya sizin uysal bir pisiciğiniz varsa sahiplenebilirim 

Şuan bunları söylerken bile çok utanıyorum, sokakta bir sürü kedicik varken ben ısmarlama yapıyorum ama şartlar böyle şuan ailemleyim ve öğrenciyim zar zor ikna ettim.. İleride kendi evime çıktığımda istediklerini yapabilirler güzel pisiciklerrr