• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Sahiplenme

iremsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
98
Merhabalar hafta sonu 1.5 yasinda erkek british shorthair cinsi kedi sahiplendim.Sahiplendirme sebepleri anneyi kıskanma anneye bağlılıkmis. Sizce kedi bana ne kadar zamanda alışır? Alisir mi? Akşam yanımıza geliyor sabah mamasını yiyor oynuyor geziniyor kendini sevdirmiyor saldırıyor sürünüyor dayanamıyorum sevmeye çalışıyorum pati atıyor taratmiyor 3 gün oldu alosma süreci ne kadar tecrübeli olanlar yorum yapabilir mi acaba?gün boyu dolabın arasında yatıyor ortaya sadece akşamları çıkıyor bu normal mi düzelir mi?

Daha çok yeni üstüne gidip sevmeye çalışmayın daha çok uzaklaşır şuan olduğu yeri benimseye çalışıyor ellemeyin darlamayın bırakın kendi haline biraz
Ayrıca çok normal yaptıkları
Korkmayın endişe etmeyin

Daha çok yeni üstüne gidip sevmeye çalışmayın daha çok uzaklaşır şuan olduğu yeri benimseye çalışıyor ellemeyin darlamayın bırakın kendi haline biraz
Ayrıca çok normal yaptıkları
Korkmayın endişe

Sizce alışır mi? Endişe ediyorum.

Sizce alışır mi? Endişe ediyorum.
Alışır merak etmeyin benim ilk kedim bi hafta boyunca koltuğun altından hiç çıkmazdı geceleri sadece mama ve cişe çıkardı tekrar yerine giderdi ellemedik bir süre sonra o kendini sevdirmeye başladı zaten

Yetişkin genç olduğu için alışma süreci bi tık uzun olabilir. Britishleri bilmiyorum, bizim scottish kedimiz var. Eşim 2 aylıkken sahiplenmiş, ben geldiğimde 2.5 yaşındaydı. İlk zamanlar hiç üstüne gitmedim, ev yerleştirme telaşı, kedimiz için yeni eve alışma süreci vs derken alıştık gitti. Kucağa gelen bir yapısı yok bizimkinin. Kendini, kendi istediği zaman ve istediği süre kadar sevdiriyor. Vitamin macunu vererek, tüylü olta tipi oyuncaklarla oynatarak size alışmasını hızlandırabilirsiniz.

Back
X