Kedi sahiplenme

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.690
398
merhabalar
Bugun annemin şahit oldugu bir durumu paylasacağim
Bursa koçtaş magazasında kucuk bir kediye rastlamış annem.
Kedi kaybolmuş tasmalı bir ev kedisiymiş.
Orada çalısanlar havalar soğuk oldugu için içeri almıslar ancak gece alarm dolayısı ile dısarı birakıyorlarmış.
Arada yıyecek birseyler veriyoruz demiş çalışanlar.
Annem birkac paket mama alıp birakmış çalışanlara ancak o kedi uzun süre orda kalamaz tahminimce.
Keşke buradan sahiplendirme imkanımız olabilse.

Bunun için facete gruplar var. Oradan rahatça sahiplendirebilirsiniz.

merhabalar
Bugun annemin şahit oldugu bir durumu paylasacağim
Bursa koçtaş magazasında kucuk bir kediye rastlamış annem.
Kedi kaybolmuş tasmalı bir ev kedisiymiş.
Orada çalısanlar havalar soğuk oldugu için içeri almıslar ancak gece alarm dolayısı ile dısarı birakıyorlarmış.
Arada yıyecek birseyler veriyoruz demiş çalışanlar.
Annem birkac paket mama alıp birakmış çalışanlara ancak o kedi uzun süre orda kalamaz tahminimce.
Keşke buradan sahiplendirme imkanımız olabilse.

Sahiplendirmek yerine sahibini bulmaya çalışın.

Kıyamam yaa..havalarda nasıl soğuk...sokak kedisi olsa bi nebze başının çaresine bakar ama o yavrum yaşayamaz :KK42:

Kıyamam yaa..havalarda nasıl soğuk...sokak kedisi olsa bi nebze başının çaresine bakar ama o yavrum yaşayamaz :KK42:
Evet bizim evde zaten bi kedimiz var
Bahcede de belki 20 tane sokak kedimiz var
Bir tane daha diye diye sayıları 20 ye cıktı
Babam bi tane daha fazladan kabul etmez
Yoksa bunu da alıcaktık ama

facebookta ilan paylaşın ama "sahibini bulmak için" paylaşın sahibini aramayacaksanız hiç sahiplendirme işine filan girmeyin

Instagramda da öyle sayfalar var inşallah biri sahiplenir çünkü evde yaşayıp sokağa düşmüş kedi yapamıyor. Dış dünyaya alışık değil. Ben de kedimi 3 hafta önce sahiplendim. Arkadaşım dışarda bulmuş karda sırılsıklam olarak. Benim kedi de sahibi olup da sokağa düşenlerden. ..

Back
X