Ayrıca bu cümleyi çok saçma buldum. Eve aldığın hayvanla haşır neşir olacaksın tabi ki de.. Canlı o da, sevgiye ihtiyacı var. Aynı odada da asla yatmam diyorsun, bir odaya mı tıkacaksın hayvanı? O zaman asla alma diyorum sana.. Yazık olur hayvancağıza..dikkat etmeyenler hayvanla sürekli hasır nesir olanlar öldü olmayanlar ölmedi
aynı odada yatmam dedim lütfen iyi okuyun geceleri onu odasında uyutmayı düsünüyorum exotic shorthair almak istiyorum sanırım daha sakinlermişBenim var scottish foldum ama çok sakin bir hayvan diyemem. Belki yavru diye hareketlidir. Oyun zamanları var, o zaman asla durmaz koşar oynar. Öyle eşyalara zarar vermesi yoktur. Karıştırmayı sever ama..
Ayrıca bu cümleyi çok saçma buldum. Eve aldığın hayvanla haşır neşir olacaksın tabi ki de.. Canlı o da, sevgiye ihtiyacı var. Aynı odada da asla yatmam diyorsun, bir odaya mı tıkacaksın hayvanı? O zaman asla alma diyorum sana.. Yazık olur hayvancağıza..
Lütfen sahiplenmeden önce kendinize bir sorun ben gerçekten kedileri seviyor muyum diye.. Bunu kötü niyetle söylemiyorum yanlış anlamayın. Mesela benim kedimi görüp heves edip kedi alanlar oldu. Tekrardan bıraktılar hayvanları.. Sırf heves uğruna yapmayın yani, kendinizden kesinlikle eminseniz, her türlü derdine katlanirim diyebiliyorsanız sahiplenin. Benim kendimin ilk zamanları hep hastalıkla geçti mesela.. Sürekli ishaldi. Tuvalete yetişme problemi vardı. Veteriner masraflarımiz çok oldu. Ben kendimi en başından maddi ve manevi problemlere hazırlamıştım. Bu yüzden benim açımdan sorun olmadı.ayn
aynı odada yatmam dedim lütfen iyi okuyun geceleri onu odasında uyutmayı düsünüyorum exotic shorthair almak istiyorum sanırım daha sakinlermiş
Para verip birde satın mı alıcaksınız? Bu devirde bu insanlar kaldımı diyordum ama varmış.kızlar kedinizi gece ayrı odada bırakıyomusunuz yada bırakılır mı etragta bi türlü göremiyorum ama görürsem yavru kedi almak isterim ama asla onla aynı odada falan uyumam cevremizde bi kac kisi hayvan kılı cigerlerine yapıstıgı icin ameliyatlar oldu dikkat etmeyenler hayvanla sürekli hasır nesir olanlar öldü olmayanlar ölmedi
kullanmadıgım bi odam var ona tahsis etmek isterim ama uysal bi kedi olsun istiyorm bude tekir yada sokak kedilerinde pek mümkün degil gibi bu kulakları kesik gibi olan kediler var adları simdi aklıma gelmedi siz anladıız o nasıl bide kücük ırk büyümeyen ufak kedi cinsi varmı
bide yavru kedi olarak hangi site güvenli
sokaktan kedi almaya karsı degilim ama tekir cinsi hepiiz biliyoruz cogunlugu fazla sinirli o yüzde cins kedi almayı düsündüm exotic olmak zorunda degill yani arastırıyorum genel olarak huyu yavas hangi kedi varsa onu alıcam artık sansımıza nasıl cıkar sabiz kedimizi sokaktan aldık aşıları tam
9 aydır bizimle
küçükken mutfak kapısı hep kapalıydı büyüyünce de hiç sevmedi mutfağı
kapısına gelir ama aska içeri girmez masaya tezgaha falan asla çıkmaz
ona bir oda yaptık
kapısı hep açık
oyun alanı var
orayı benimsedi oyun oynayacağı zaman odasına gidiyor
gündüzleri biz yokken yatağımızda uyuyor
akşamları da tv karşısında koltukta bizle oturuyor
gece bazen yatak odasının kapısını kapatıp onu dışarda bırakıyoruz ama evin diğer odaları açık oluyor istediği gibi koşturuyor sabaha kadar
tek odaya kapatmanız hoş olmaz...
Bakın kediler hakkında bilgi sahibi değilsiniz anladıgım kadarı ile.Her tekir hareketli olmaz her exotic shorthair durgun olmaz.Aynı yatakta yatmak istemezsiniz anlarım mutfakta okey ama koltuga oturma masaya cıkma oraya girme buraya girme gibi bir olayları olmuyor.Sustalı maymun değil sonuçta.Siz yokken oturmazevden cıktıgınızda oturur yata uyur da.sokaktan kedi almaya karsı degilim ama tekir cinsi hepiiz biliyoruz cogunlugu fazla sinirli o yüzde cins kedi almayı düsündüm exotic olmak zorunda degill yani arastırıyorum genel olarak huyu yavas hangi kedi varsa onu alıcam artık sansımıza nasıl cıkar sa
benimde bos bi odam var orda ona göre alan yapıcam mutfak zaten kesinlikle girmesini istemmem her hayvan bakan ille odalara sokcak diye bi sey yok aynı yatakta yatmak ta istemem koltuklarada oturmasın nasıl alıstırırsan öyle gider mihav ve diger formlarda sürekli okuyorum yavrukyen egitimini güzel verirsen ne koltuga cıkar diyo nede her odaya girmek ister
cins kedi olarak sadece baktıgım exotic degil yani o an o geldi aklıma onu dedim ama genel olarak tekir kedilerin hepsi cok hareketli okudgum sitelerin kedi bakanların yalancısıyım ben zaten calısmıyorum bütün gün evdeyim gecede gec yatarım 2 falan o hep yanımda olur ama yatarkenBakın kediler hakkında bilgi sahibi değilsiniz anladıgım kadarı ile.Her tekir hareketli olmaz her exotic shorthair durgun olmaz.Aynı yatakta yatmak istemezsiniz anlarım mutfakta okey ama koltuga oturma masaya cıkma oraya girme buraya girme gibi bir olayları olmuyor.Sustalı maymun değil sonuçta.Siz yokken oturmazevden cıktıgınızda oturur yata uyur da.
sakın bu soylediğimi yanlış anlamayın ama bence siz kuş balık gibi hayvanlar besleyincins kedi olarak sadece baktıgım exotic degil yani o an o geldi aklıma onu dedim ama genel olarak tekir kedilerin hepsi cok hareketli okudgum sitelerin kedi bakanların yalancısıyım ben zaten calısmıyorum bütün gün evdeyim gecede gec yatarım 2 falan o hep yanımda olur ama yatarken
ve dısarı cıkarken odasına bırakıyım o yüzde diger odalara giremz zaten
sokaktan kedi almaya karsı degilim ama tekir cinsi hepiiz biliyoruz cogunlugu fazla sinirli o yüzde cins kedi almayı düsündüm exotic olmak zorunda degill yani arastırıyorum genel olarak huyu yavas hangi kedi varsa onu alıcam artık sansımıza nasıl cıkar sa
benimde bos bi odam var orda ona göre alan yapıcam mutfak zaten kesinlikle girmesini istemmem her hayvan bakan ille odalara sokcak diye bi sey yok aynı yatakta yatmak ta istemem koltuklarada oturmasın nasıl alıstırırsan öyle gider mihav ve diger formlarda sürekli okuyorum yavrukyen egitimini güzel verirsen ne koltuga cıkar diyo nede her odaya girmek ister
yeni kaplattığım koltuklarımın deri kolları onun pençe izleriyle dolu onu geçtim elim ayağım tırmık dolu ama herşeye rağmen iyi varsın fantam aşkımiyi de biblo değil ki bu hadi girmesini istemediğin odanın kapısını kapattın diyelim
koltuğa çıkar da bazen halıları koltukları tırmıklar da yani.
biz bi avuç tüy topluyoruz her gün koltuklardan :)
diğer konunuzda size 2 kedi önermiştim ama bu mesajınızı okuduktan sonra diyorum ki lütfen ama lütfen kedi almayınnnsokaktan kedi almaya karsı degilim ama tekir cinsi hepiiz biliyoruz cogunlugu fazla sinirli o yüzde cins kedi almayı düsündüm exotic olmak zorunda degill yani arastırıyorum genel olarak huyu yavas hangi kedi varsa onu alıcam artık sansımıza nasıl cıkar sa
bizimde yeni aldığımız bazamızın kenarları hasır ve şimdiden çoğu yeri koptu ama feda olsun lokumumayeni kaplattığım koltuklarımın deri kolları onun pençe izleriyle dolu onu geçtim elim ayağım tırmık dolu ama herşeye rağmen iyi varsın fantam aşkım Eki Görüntüle 1739980 Eki Görüntüle 1739981 Eki Görüntüle 1739982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?