kedi taşıma kafesi,kum kabı,mama kabı,oyuncak,mama vs..

mlkbks

her kapıya 1 kap su ,1 kap mama
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
103
103
34
MERHABA ARKADAŞLAR, KEDİLERE GÖNÜL VERMİŞ BİRİSİ OLARAK EN COK İHTİYACIMIZ OLAN SEYLER TAŞIMA KAFESLERİ KUM KAPLARI MAMA SU KAPLARI OYUNCAK TIRMALAMA TAHTASI ,KAPALI PAKETTE GUNU GECMEMIS KURU VE YAS MAMA KUM KUM KUREGI VS VS VS

ASLINDA HERBIRINDEN 5ER 6 SAR TANE MEVCUT ANCAK SOKAKTA BULDUGUMUZ ANNESIZ ÖKSUZLERİ,ENGELLİ KEDİLERİ,HASTA KEDİLERİ GEÇİCİ OLARAK MİSAFİR EDİYORUM EGER YAVRU COK KUCUKSE BIBERONLA BAKIP 2 AYLIK OLDUKTAN SONRA ,HASTALARIDA TEDAVI ETTIRDIKTEN SONRA SAHIPLENDIRMEYE CALISIYORUM. NE KADAR COK OLURSA BU ESYALARDAN BIZE O KADAR KOLAYLIK OLUYOR SAHIPLENDIRME YAPARKEN YANLARINDA VEREBILIYORUM

UYGUN FIYATTAN KULLANILMIS VE TABI KULLANILABILIR DURUMDA ELINDE OLAN VARSA ALMAK ISTIYORUM YADA SATIYORUM KONUMDAKI URUNLERLE TAKASDA DUSUNEBILIRIM BIR

İST GAZİOSMANPASADAYIM

20161014_205626.webp
20161014_205626.webp

Eklentiler

• 20161014_205617.webp
    20161014_205617.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
berra hanım sıfır urunler aramıyorum söyle söylıyım gecen bır arkadastan 3 mama kabı 1 adet haznelı mama kabı 1 kum kabı 1 ıclı dıslı kullanılan yatak 1 kum kabı onu ıcın paspası ve 2 adet kuregı 40 tl ye aldım :) kullanılmıs elınden cıkarmak ısteyen varsa o sekılde almak ıstıyorum. bu arada goody marka ıyı degıl kullanmıyorum onu reflex ve proplan karısık verıyorum .tırmalama tahtası ve yataklara ıhtıyacımız var onların fıyatları nedır cok fıyatlı degılse o sekıldede alabılırım

Merhaba diger aradiginiz urunlerle alakali birlac gune bilgi veririm size. ..

Back
X