• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi ya da köpek pişmiş köfte yiyebilir mi?

Filolog89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
1.653
3.796
133
Merhaba, bilmediğim için soruyorum. Yarın birkaç günlüğüne evden gideceğim, dolapta köfte var ve ben gelene kadar kesin bozulur, yanımda da götüremem. Sokaktaki hayvanlara versem zararı dokunur mu? Daha önce et tabiki verdim ancak pişmiş klasik türk köftesinde ekmek içi ve soğan var. Hayvanları ishal etmek istemem. Evcil hayvan bakmış olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba, bilmediğim için soruyorum. Yarın birkaç günlüğüne evden gideceğim, dolapta köfte var ve ben gelene kadar kesin bozulur, yanımda da götüremem. Sokaktaki hayvanlara versem zararı dokunur mu? Daha önce et tabiki verdim ancak pişmiş klasik türk köftesinde ekmek içi ve soğan var. Hayvanları ishal etmek istemem. Evcil hayvan bakmış olanlar yardımcı olursa sevinirim.
soganı bılmıyorum rıskını.. zararlı da baharat verılmez hayvana. :S anlamaz yutar dırek kopüşler butun butun:) hıc ıgneymıs kurdanmıs onu bıle farketmıyor kı kuzucuklarım:KK35: alelacele bıtırmeye odaklılar kokusundan ayırt edıp yemem ben bunu dıycegını sanmam :S ee mıllet atıyo yemedıgı ne varsa cope, ac kalınca yıyorlar bozugunu da yeşermişini de dıyeceksındır dogru yıyorlar da zararı olup olmadıgını kontrol etmıyoruz kı. dusunmen çok hoşş :KK19:
(yerı gelmısken yazıyım okuyan gorsun. konserve kutularını ayakla bı tepınıp ezın oyle atın cunku kafasını sokuyo ve daha da kesılmeden cıkartamıyo hayvanlar. bı de yemek doktugunuz posete kırık cam koymayın hıc anlamadan dalıverıyolar. allah muhafaza.)
ya evcıl hayvan secıcı . kayınvalıdemlerde 6 kedı var bahcesınde ama orda yasıyorlar balkonun altında kapları kedı evlerı ayrı ayrı belkı oyle alıstırdılar bılmem de .. . mama bıle secıyorlar alıstıgının dısına cıkması zor gibi. 3 kopekte kendı babamda var. kokusunu begenmedıgını yemıyor cunku ac bırakmayacaklarından emın. kuru ekmek yıyeyım falan yok yanı. sokaktakıler hayatta kalma ıc gudusunden sanırım . secmıyorlar:S benım sahsı dusuncem

Kedi ya da köpeklerin bazı besinlerden hazımsızlık çektiğini, zarar gördüğünü duydum. Çok çok üzülürüm, bilmeden zarar verirsem.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim kedim çok hassas olmasına rağmen arada verdiğim oldu, bir sıkıntı gözlemlemedik.

Pişirerek vermekte sakınca yok. Ben köpeğime yediğim herşeyden maması haricinde ekstra veriyorum. Tavuk hariç köpekler de alerji yapıyor.

pişmiş köfte verebilirsiniz , hatta onun biraz suya koyun haşlayın içinede ekmek koyun hem çoğalsın hem daha çok hayvanın karnı doysun

Back
X