Kedicik çok hasta

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Arkadaşlar apartmana giren minik kedi çok hasta. Sürekli hapsırıyor ve karnı şiş. Kedi bakımından hiç anlamam. Ogrenciyim veterinere gotursem param yok. Ailem eve almıyor bende kapı önüne hırkamı koydum onun üzerinde yatıyor.
Ne yapabilirim bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
316990

nerde yaşıyorsanız oranın belediye veterinerliğini arayabilirsiniz (istanbul için alo 153 ü ya da ilçe belediyesini arayabilirsiniz) buraya yazarsanız yakınlardaki biri de yardımcı olabilir.

@Meg buraya bir bakar mısın? Canım kedim var ama hastalıklardan pek anlamıyorum. Buradaki evcil hayvanlar bölümünün editörünü çağırdım. O daha iyi hayvan bakımında. Aslında kedisi olan bir sürü üye var ama İnan isimlerini hatırlamıyorum. Bu arada fotoğraf tam eklenmemiş sanırım.

Belediyeyi arayın inşallah haftasonu da ilgili veteriner hekim vardır. Kedi üşütmüş ve muhtemelen karnı da parazit yüzünden şiş ama siz veterinere danışmadan bir ilaç veremezsiniz zaten.

Arkadaşlar apartmana giren minik kedi çok hasta. Sürekli hapsırıyor ve karnı şiş. Kedi bakımından hiç anlamam. Ogrenciyim veterinere gotursem param yok. Ailem eve almıyor bende kapı önüne hırkamı koydum onun üzerinde yatıyor.
Ne yapabilirim bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
316990
belediyelerin veterinerlik bölümlerini arayabilirsin

Arkadaşlar da demiş zaten belediyelerin ücretsiz veterinerlik hizmetleri var lakin hafta sonu olduğu için ulaşamayabilirsiniz.Karnının şiş olması iç parazitten dolayıdır.Üşümesini ise altına kalın polar hırka yanına sıcak su torbası koyarak azaltabilirsiniz.Bir de yanına küçük bir kapta temiz su yoğurt falan koyabilirseniz şahane olur

Back
X