- 5 Temmuz 2025
- 10
- -2
- 1
- 33
- Konu Sahibi deryayigit
-
tabii ki benim de kedim var ama bebeğim doğduğunda kedimi 40 gün kadar uzak tutmayı düşünüyorum bebeğimin bağışıklığı gelişmeye başladığında kedimle tanıştıracağım. bağışıklığı gelişirken önemli rol oynuyorlar ama bebekler ilk doğduğunda sıfır bağışıklık ile savunmasız doğduğundan bir süre uzak tutmalıyız size katılıyorumEşimin ailesinde kedi var ve benim 1 aylık bebeğim var aynı ortamda bulunmasını istemiyorum hayvanları sevmediğimden değil doğru gelmiyor haklımıyım sizce kızlar bu konuda detaylı bilgisi olan var mı
Büyğk konuşmıyım ama ben asla götürmemEşimin ailesinde kedi var ve benim 1 aylık bebeğim var aynı ortamda bulunmasını istemiyorum hayvanları sevmediğimden değil doğru gelmiyor haklımıyım sizce kızlar bu konuda detaylı bilgisi olan var mı
Senin asabın benim bebeğimden daha önemli değil o yüzden asabın bozuluyorsa pek de önemli değilKonuya bak 3ü peşpeşe sıralanmış bi de gece gece asap bozma garantili konu
Haksizsiniz. Kedinin aşılari düzenli olarak yapılıyor ve dışarı ile teması yoksa ne gibi zararı olabilir ki? Doktorlar bile doğduğu andan itibaren ve hatta annenin hamileliginde evcil hayvan ile büyüyen çocukların bağışıklığın daha kuvvetli olduğunu söylüyor. Benim de kızım evde evcil hayvan ile doğdu, büyüdü. Bir sorun yaşamadım.Eşimin ailesinde kedi var ve benim 1 aylık bebeğim var aynı ortamda bulunmasını istemiyorum hayvanları sevmediğimden değil doğru gelmiyor haklımıyım sizce kızlar bu konuda detaylı bilgisi olan var mı
sizin kişisel tercihiniz tabi ama,öyle uzaktan uzaktan bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin,hamileliğim süresince evimde kedi vardı bebeğim onunla büyüdü,ilk aylar kedinin yaklaşmasına pek izin vermedim tüy mevzusundan sadece,hep bebeğimin yatağının etrafında uyudu,şuan sorun olmaz,bebeğiniz emeklemeye başladığı zaman tüy bakımı ve evin temizliği iyi yapılmıyorsa tüy kaçacak korkusu ile bende tedirgin olurdum.bazı bebeklerin hayvanlara alerjisi olabiliyor doğuştan sizin ki de onlardan değilse telaş etmeyin.Eşimin ailesinde kedi var ve benim 1 aylık bebeğim var aynı ortamda bulunmasını istemiyorum hayvanları sevmediğimden değil doğru gelmiyor haklımıyım sizce kızlar bu konuda detaylı bilgisi olan var mı
Bizimde evimizde kedimiz var 7 yıldır birlikteyiz . 4 yaşında oğlum ve 40 günlük bebeğim var çok şükür bir sıkıntı yaşamadık suanEşimin ailesinde kedi var ve benim 1 aylık bebeğim var aynı ortamda bulunmasını istemiyorum hayvanları sevmediğimden değil doğru gelmiyor haklımıyım sizce kızlar bu konuda detaylı bilgisi olan var mı
Çünkü öyle birşey olamaz zaten aynı ortamda büyüyen çocuklar bağışıklığı ona gore kazanıyor zaten bi bizim ülkede hasta oluyor bebekler yurt dışındaki 10 hayvanlı evlerde çocuklar taş gibi2 kedim var, hamileyken de vardı çocuğum doğduktan sonra da var. Kızım neredeyse 6 yaşına girecek, kedileri hiç kızımdan uzak tutmaya falan çalışmadım.
Valla hiçbir sorun yaşamadık. 2 yaşından itibaren de dışarıda kızımla düzenli olarak kedi köpek besliyoruz. Hem seviyor hem elliyor. Hayvandan değil, insandan korumak daha önemli benceÇünkü öyle birşey olamaz zaten aynı ortamda büyüyen çocuklar bağışıklığı ona gore kazanıyor zaten bi bizim ülkede hasta oluyor bebekler yurt dışındaki 10 hayvanlı evlerde çocuklar taş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?