- 25 Ekim 2018
- 3.833
- 6.898
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Esim de öyle diyor.Kaldi ki kediyi bir sepete bile nasil sokacagimizi bile bilmiyoruz.. girecegini de sanmiyorum ,belki mama koysak girer ama gidecegimiz ev icin garanti veremedigimizden kalmasi daha uygun olucak galiba...Üzülüyorum ama insallahh bizden daha iyi birileri gelir ve bi yolunu bulur beslenir...Evinize almayacaksaniz hayvani bilmedigi yere goturup salmayin kesinlikle. Hatta 4-5 yaslarina gelmiş sokakta yaşayabilen saglikli hayvani da evinize almayin, bir şekilde adapte olamazsa veya birakmak zorunda kalirsaniz sikinti olur kalsin orada. Kediler yaşadiklari eve ve bölgeye çok bağlanirlar yer degisikleri panik yaratir her zaman. Kopek gibi degiller onlar.
Demek sokak hayvanlarinin yasadiklari bölge bu kadar önemli onlar icin.Yani sizi tanimasina ve beslemenize ragmen bunu yapmis.Biz cok zorlandık durmadı kactı getirdik yine kaçtı getirdik. En sonunda elvedalastık.
5 yıllıktı bizimkisi. Köpeğimizden dolayı bahçeli evde kaldık. Kendisini kaybedince baska bir binaya gecis yapmıstık kedi ile beraber. Ama maalesef olmadı durmadı çok miyavladı.Demek sokak hayvanlarinin yasadiklari bölge bu kadar önemli onlar icin.Yani sizi tanimasina ve beslemenize ragmen bunu yapmis.
Anliyorum,biz tasininca sürekli gelip gidecek artik bir süre ,baska insanlari görünce ve mama verilmedigini anlayinca keser herhalde ayagini..Düzenli olarak günde 3 oğün geliyor ve mutlu bu sekilde hissediyorum.eve alisacak bi kedi degil.Sevdiriyor da kendini ama hep bir mesafesi vat,ev kedileri gibi rahat degil.Sanirim bölgesinde kalmasi uygun olucak .Alt mahalleye dökülen mamalari umarim bulur5 yıllıktı bizimkisi. Köpeğimizden dolayı bahçeli evde kaldık. Kendisini kaybedince baska bir binaya gecis yapmıstık kedi ile beraber. Ama maalesef olmadı durmadı çok miyavladı.
Esim de öyle diyor.Kaldi ki kediyi bir sepete bile nasil sokacagimizi bile bilmiyoruz.. girecegini de sanmiyorum ,belki mama koysak girer ama gidecegimiz ev icin garanti veremedigimizden kalmasi daha uygun olucak galiba...Üzülüyorum ama insallahh bizden daha iyi birileri gelir ve bi yolunu bulur beslenir...
Şöyle yapın Twitter’da görmüştüm. Umarım sizde öyle yapabilirsiniz. Bir öğrenci durduğu evde kedi beslemiş yani kedi gelip gidermis mamasını yiyip. Taşınınca bir not bırakmış. “Bir adet kedi gelip gitmekte lütfen mamasını suyunu eksik etmeyin koyun. O yiyip gider gelir yer gider” yazmış notu bırakmış. Eve taşınan kişi çekip paylaşmıştı duygulanıp.Anliyorum,biz tasininca sürekli gelip gidecek artik bir süre ,baska insanlari görünce ve mama verilmedigini anlayinca keser herhalde ayagini..Düzenli olarak günde 3 oğün geliyor ve mutlu bu sekilde hissediyorum.eve alisacak bi kedi degil.Sevdiriyor da kendini ama hep bir mesafesi vat,ev kedileri gibi rahat degil.Sanirim bölgesinde kalmasi uygun olucak .Alt mahalleye dökülen mamalari umarim bulur
Icime su serptiniz cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin ,iyi ki konuyu acmisim.Beslenir merak etmeyin. Cidden çok kedi baktik disarda kendi bolgelerinde kalmak istiyorlar. Ev kedileri sahibiyle birlikte ev degistirdiklerinde dahi stresse giriyorlar alişma surecleri oluyor. Evde de kedim var biliyorum.
Hayvan biraz mama yiyecek diye tanimadigi bir yerde ne yapacak butun gun kapinizin önünde oturup bekleyemez ki. Başka kediler kopekler olacak onlarin da belli bolgeleri var onlar da sikinti. Sizi hic bilmediginiz ve etrafta size saldirabilecek başkalarinin oldugu bir alana goturup biraktiklarini farz edin ayni şey.
Her tasindiginizda hayvani da oraya alamazsiniz bu kotuluk olur.
Mutlaka yaparim bunu cok tesekkur ederimŞöyle yapın Twitter’da görmüştüm. Umarım sizde öyle yapabilirsiniz. Bir öğrenci durduğu evde kedi beslemiş yani kedi gelip gidermis mamasını yiyip. Taşınınca bir not bırakmış. “Bir adet kedi gelip gitmekte lütfen mamasını suyunu eksik etmeyin koyun. O yiyip gider gelir yer gider” yazmış notu bırakmış. Eve taşınan kişi çekip paylaşmıştı duygulanıp.
Sizde ufak bi not bırakabilirsiniz taşınan kişi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?