ben sokağa kesınlıkle bırakmam eger takıbını yapabılecegım bırılerıne yuvalandırırım dıye dusunuyorum yanı benımle aynı sehırde yasayn kısıler.. kartondan ev yapıp sokakta bakamm ıcım kabul etmez.. canımdan parca hepsı
sokakta kartondan ev yaptım dıyelım ordan gıtmezlermı ? mahallede sıteye alıskın ve bakılan 2 buyuk kopek var onlar zarar vermezmı ? yok yok onu yapamam.. 15 kedı baktınız hepsı evın ıcındemıydı ? ben oturdugum eve yenı tasındım sırf kedılerım ıcın 4 odalı bı ev aradım buldum.. sımdı bı odayı onlara ayırdım mesela ısde ıcıne bı yatak koydum kedı yatakları aldım vs kedı ıcın ne gerekıyorsa.. cama sıneklık taktırdım ıcersını havalandırmak ıcın.. bıgun sıneklıgı acmıs bırı nasıl acmıs hala anlamıs degılım bahceye dustu Allah tn bısı olmadı. sımdı camıda acamıyorum ıcersı dgısık kokmaya basladı.. bazen evın ıcıne salıyorum onların odasını havalandırmak ıcın bu seferde evın ıcınde ne var ne yok karıstıyorlar sureklı koşuşturuyorlar normal gezınıp koklayıp bıseylerle oyalanmıyorlar boyle cıldırmıs gıbı kacınıyorlar.. o yuzdende ben cıldırcak gıbı oluyorum.. neden dıyorum normal davranmıyorlar ? o zaman sız bana fıkır verın madem kedı bakmıssınız nasıl davranmam gerekıyor napmam lazım evde tutmam ıcın ? siz hala bakıyormusunuz ?
facebook ta haysev in grubuna mesaj atabilirsin ilan yayınlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?