Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Almayin yine hile kalip yine kediden vazgecebilirsiniz. Sizin onu unutacak bir dunyaniz var ama kedinin tek dunyasi sizsiniz. Kedi ve kopek ya da herhangi bir hayvan oyuncak degil ki. Cocugum istiyor ddiyerek almayin bir daha birakmayacaksaniz alin.
Bu konu takip edilmiyor gibi ama doğumdan sonra yaşadıklarımı anlatırım demiştim, sözümde durayım.
Hiçbir önlem almadım. Sadece doğumdan önce traş ettirdim miniklerimi. Böylece bir süre temizlik açısından rahat ettim. Kıskançlık yapmadılar. Şimdilik bebeği kedilerle yalnız bırakmıyorum ne olur ne olmaz. Kediler de pek ilgilenmiyorlar bebekle açıkçası. Arada şaşkın şaşkın bakıyorlar. Dişi kedimiz pandayla eskisi kadar ilgilenecek vakit bulamadığımızdan birazcık buruk ama zamanla o da alışacak. Bir de beşikte yatmak istiyorlar bu huylarından da vazgeçmek üzereler:)
benim bi arkadaşım var, herhalde 10 tane kedisi vardır kızı o kedilerin içinde doğdu büyüdü, hiç bi önlemde almadı, kızı gayet sağlıklı, ama kediden kediye bebekten bebeğe değişir mi bilmem muhtemelen arkadaşım çocukluğundan beri hayvanların içinde olduğundan bebeğide bazı şeylere bağışıklığı olarak doğmuştur
Merhaba hanimlar.Evimde besledigim bir kedim var.Kedi nufusunun arttigi zamanlar da oluyor.Zaman zaman hasta bakima muhtac hayvanlari iyilestirip sahiplendiriyoruz.Bu arada bebek dusunuyorum.EVde kedisi olan bebekli hanimlara soruyorum.ilk aylar neler yasadiniz?Ne tur onlemler aldiniz?