• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim anlam veremediğim bir şekilde mutsuz gibi..

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar yaa sabah kedim aşırı keyifliydi oyunlar falan oynuyorduk daha sonra annemlere geldik (ilk kez değil daha önceleride geliyordu böyle değildi) başlarda güzel oynuyordu fakat daha sonra sürekli miyavlamaya başladı, dün mamasını değiştirdik pek yemedi sevmedi galiba bu yüzden yoğurt verdim yedi yumurta haşladım yedim ama sürekli miyavlıyor oyun oynatmaya çalışıyorum çok oralı olmuyor uyuyor bazen ama çok değil hemen uyanıyor uyandığı zamanda hemen bir şey istermiş gibi miyavlıyor keyifsiz yani... henüz yavru iki haftadır bende acemiyim biraz, anlayamıyorumda mama kabında haşlanmış yumurtası var yoğurdu da var...

Sizce niye böyledir ortam değişikliğinden mi ki?

Son düzenleme:
Kızlar yaa sabah kedim aşırı keyifliydi oyunlar falan oynuyorduk daha sonra annemlere geldik (ilk kez değil daha önceleride geliyordu) başlarda güzel oynuyordu fakat daha sonra sürekli miyavlamaya başladı, dün mamasını değiştirdik pek yemedi sevmedi galiba bu yüzden yoğurt verdim yedi yumurta haşladım yedim ama sürekli miyavlıyor oyun oynatmaya çalışıyorum çok oralı olmuyor uyuyor bazen ama çok değil hemen uyanıyor uyandığı zamanda hemen bir şey istermiş gibi miyavlıyor keyifsiz yani... henüz yavru iki haftadır bende acemiyim biraz, anlayamıyorumda mama kabında haşlanmış yumurtası var yoğurdu da var...

Sizce niye böyledir ortam değişikliğinden mi ki?
Ortam degisikligi etkilemiştir benim kedim de öyle oluyor başka biyere gidince yolda da çok huzursuz oluyordu artık evde kalıyor götürmüyorum zaten sadece 1 gece kalıyoruz diye evde bolca mama veriyorum en azından alışık oldugu evde daha rahat gidip gelmekten daha az etkileniyor eger sende uzun süreli evden ayrı durmuyor isen evde bırakmayı deneyebilirsin

Ortam degisikligi etkilemiştir benim kedim de öyle oluyor başka biyere gidince yolda da çok huzursuz oluyordu artık evde kalıyor götürmüyorum zaten sadece 1 gece kalıyoruz diye evde bolca mama veriyorum en azından alışık oldugu evde daha rahat gidip gelmekten daha az etkileniyor eger sende uzun süreli evden ayrı durmuyor isen evde bırakmayı deneyebilirsin
Yok ben zaten günü birlik gidiyorum iki gündürde dışardayım akşamları geliyorum eve, annemlerlede çok oynamayı seviyordu normalde bu yüzden yine evde yalnız kalmasın burada da oyun oynar diye getirdim ama galiba yer değişikliği onu böyle yaptı bir dahakine evde bırakıcam artık😞

Yok hayır kısır değil birde henüz yavru 3-4 aylık
kızgınlık için erken. ortam değişikliğindendir. ukelalık etmek istemem ama naçizane tavsiyem, yumurta uzun vadede karaciğeri yorar, ölçülü verin.

Back
X