Kedim birsey yemiyor

izmirimizmir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
1.394
2.093
333
Bir haftadir istahsizliktir gidiyor.kuru mamasini 3 gundur agzina vurmuyor kesinlikle.dun yas mamayi sildi supurdu ama.onu da surekli vermek istemiyorum.genel tavirlarinda hicbir farklilik yok.herzamanki gibi hoplayip zipliyor yatiyor kalkiyor falan ama yemiyor.cocuk gibi oesinden kosuyorum patikkkkkk gel hadi ye.patikkkkkk. hadi ama yemeyecek misin?ne yapacagim ben bununla?cocuk gibi ya.gecici bir durum mudur ki acaba?daha once hic boyke yapmamisti.gerci cocuklarda rahat vermiyor birturlu.yavrum ne zaman mama kabina yonelse tepesindeler.oyle durup onu izliyorlar.acaba bundan mi rahatsiz oluyor.uzuluyorum ya

Benim kedim de bir ara değişik bir hallere girmişti ben mamayı koyuyordum gelip koklayıp arkasını dönüp gidiyordu, sıkıldı mamadan diye 5 çeşit şey koydum tabalalara , süttü haşlanmış tavuktu pişmiş sosisti yok hepsini koklayıp gitti.. pes ettim oturuyorken bir baktım katur kutur sesler geliyor yemeye başlamış. yanına gittim yine döndü gitti.

Kızım az yiyen kız tribine girdi herhalde diye gülmüştüm. benimki yarı zamanlı ev kedisi idi akşamdan akşama eve geliyordu gündüzleri bahçede diğer kedilerle geziyordu gerçi dışarda başka şeyler yiyip mamayı beğenmemiş de olabilir.. belki sıkılmıştır hep aynı şeyi yemekten yada benimki gibi mama yerken izlenmekten rahatsız olmuştur. yeğenim ( 3 yaşında) bize geldiğinde kedim hiç adım atmadığı odaya gidip kanepenin altında uyuyordu:KK48:

Kaç yaşında?
Belki dişlerinde sorun vardır.. Çünkü yaş mamayı afiyetle yemiş.

Yemek yememesi dediğiniz gibi izlenmektende olabilir ama bir hastalığın, rahatsızlığın başlangıcıda olabilir. 1 hafta uzun bir süre bence, veteriner hekim önce bir görsün. Birsey cikmazsa mama kabını daha sakin biyerlere filan koymayı deneyebilirsiniz.
Buarada evde evcil ile buyuyen cocuklar için çok güzel birsey diyorlar ama ben o evcillere çok uzuluyorum. Cocuklarin elinde peluş oyuncak gibi oluyor zavallılar.
Kediler stresse gelemez.

Benim kedim de bir ara değişik bir hallere girmişti ben mamayı koyuyordum gelip koklayıp arkasını dönüp gidiyordu, sıkıldı mamadan diye 5 çeşit şey koydum tabalalara , süttü haşlanmış tavuktu pişmiş sosisti yok hepsini koklayıp gitti.. pes ettim oturuyorken bir baktım katur kutur sesler geliyor yemeye başlamış. yanına gittim yine döndü gitti.

Kızım az yiyen kız tribine girdi herhalde diye gülmüştüm. benimki yarı zamanlı ev kedisi idi akşamdan akşama eve geliyordu gündüzleri bahçede diğer kedilerle geziyordu gerçi dışarda başka şeyler yiyip mamayı beğenmemiş de olabilir.. belki sıkılmıştır hep aynı şeyi yemekten yada benimki gibi mama yerken izlenmekten rahatsız olmuştur. yeğenim ( 3 yaşında) bize geldiğinde kedim hiç adım atmadığı odaya gidip kanepenin altında uyuyordu:KK48:
Ben de cocuklata bagliyorum insallah oyledir basja birsey olmasinda.gerci yad mamayi yetken cocuklari pek taktigi yok ama...

Yemek yememesi dediğiniz gibi izlenmektende olabilir ama bir hastalığın, rahatsızlığın başlangıcıda olabilir. 1 hafta uzun bir süre bence, veteriner hekim önce bir görsün. Birsey cikmazsa mama kabını daha sakin biyerlere filan koymayı deneyebilirsiniz.
Buarada evde evcil ile buyuyen cocuklar için çok güzel birsey diyorlar ama ben o evcillere çok uzuluyorum. Cocuklarin elinde peluş oyuncak gibi oluyor zavallılar.
Kediler stresse gelemez.
Yok canim ya bu kendini pek pelus yaptiracak karekterde degil.biz onun onunde pelus olduk inan.

Yas mamayi yediyse secenekler sunlar,
Kuru mama bayatlamistir.
Dis ve ya dis eti sorunu vardir.
Arada bir yas mama veriyorsaniz simarmistir, surekli yas mama bekliyordur.

Back
X