- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
3bucuk yasinda koca kedi.of ne bileyim ya hele son 3 gundur hic yemiyorKaç yaşında?
Belki dişlerinde sorun vardır.. Çünkü yaş mamayı afiyetle yemiş.
Ben de cocuklata bagliyorum insallah oyledir basja birsey olmasinda.gerci yad mamayi yetken cocuklari pek taktigi yok ama...Benim kedim de bir ara değişik bir hallere girmişti ben mamayı koyuyordum gelip koklayıp arkasını dönüp gidiyordu, sıkıldı mamadan diye 5 çeşit şey koydum tabalalara , süttü haşlanmış tavuktu pişmiş sosisti yok hepsini koklayıp gitti.. pes ettim oturuyorken bir baktım katur kutur sesler geliyor yemeye başlamış. yanına gittim yine döndü gitti.
Kızım az yiyen kız tribine girdi herhalde diye gülmüştüm. benimki yarı zamanlı ev kedisi idi akşamdan akşama eve geliyordu gündüzleri bahçede diğer kedilerle geziyordu gerçi dışarda başka şeyler yiyip mamayı beğenmemiş de olabilir.. belki sıkılmıştır hep aynı şeyi yemekten yada benimki gibi mama yerken izlenmekten rahatsız olmuştur. yeğenim ( 3 yaşında) bize geldiğinde kedim hiç adım atmadığı odaya gidip kanepenin altında uyuyordu
Yok canim ya bu kendini pek pelus yaptiracak karekterde degil.biz onun onunde pelus olduk inan.Yemek yememesi dediğiniz gibi izlenmektende olabilir ama bir hastalığın, rahatsızlığın başlangıcıda olabilir. 1 hafta uzun bir süre bence, veteriner hekim önce bir görsün. Birsey cikmazsa mama kabını daha sakin biyerlere filan koymayı deneyebilirsiniz.
Buarada evde evcil ile buyuyen cocuklar için çok güzel birsey diyorlar ama ben o evcillere çok uzuluyorum. Cocuklarin elinde peluş oyuncak gibi oluyor zavallılar.
Kediler stresse gelemez.
Ever haftada 1 veriyorum yas mama.simarmis olma ihtimalini degerkendirecegimYas mamayi yediyse secenekler sunlar,
Kuru mama bayatlamistir.
Dis ve ya dis eti sorunu vardir.
Arada bir yas mama veriyorsaniz simarmistir, surekli yas mama bekliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?