KEDİM CAMDAN DUSTU

RomantikBella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
18
3
1
31
Kedim bugun sineklik acilmasi sonucunda epey yuksekten dustu. Hemen veterinere goturduk. İlk yardim yapildi. Herhangi bi dis kanamasi olmadi fakat ic kanama olabilir diye 24 saat onemli dedi doktor. Suan uyuyor yemek yemiyor su icmiyor. Aranizda boyle birsey yasayan varsa nolur yazsin. Sabaha kadar beklicez ve tekrar veterinere gidicez. İnternette ic kanama belirtilerini okudum suan icin bi belirti yok. Aranizda bu durumu yasayan var mi ve ic kanama durumunda bildiginiz bir veteriner var mi ? Burda ki veteriner ic kanama olursa mudahale edemeyiz dedi. Kocaelindeyim nolur yardimci olun.
 
Uyumasına izin vermeyin, meşgul edin. Bilinci yerinde mi diye bilebilmeniz için..
İç kanama için ne yapılır bilmiyorum ancak bence de yapılacak çok şey olmasa gerek. Yine de keşke klinikte gözetim altında kalsaydı belki serumla beraber destek ilaç verilirdi..

Psikolokisinin bozulması çok doğal. Bir travma yaşıyor korku sebebiyle. Bu sebeple bişey yiyeceğini sanmam bir süre.
İnşallah düzelir minik.. Geçmiş olsun çok..
 
Bnm kedimde dusmusdu balkondan baya yuksekti dustugu yer sadece kaburgalarnda sorun vardi bn veterinerde qtrmdm kendi cabamla iyilestrdm
 
Back
X