• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim çok halsiz ve su içmiyor :(

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Merhaba kızlar
Kedim sürekli uyuyor çok halsiz bu öğlenden sonra oldu noludysa anlayamadım su kesnlikle içmyor ve tuvaltini kaç saat oldu yapmıyor miyavlamıyor bile yemk yemiyordu zorla ağzına peynir parçası koydum da acıktığını anlamış olacak ki biraz yedi yemeğini ama su kesinlikle içmiyr şırıngayla içirim dedim iki damla zor da olsa içirdim iki frklu su kabı koydum yine tık yok evde arıtma suyu kullanıyoruz çeşmeden kesnlikle su vermem ve sürekli suyunu değişitiririm marketten satılan sudan da koydum ama yok banamısın demiyor sizce kedimin nesi olabilir aranızda böyle yaşayan var mı :(

Geçmiş olsun.
Üşütmüş olabilir mi,kusma ve ishal yok değil mi?

Çok saolun :( Hayır yok zaten bırakın kakayo kaç saatir çişte yapmıyor kum kabına koyuyorm oturyor bir harekt yok çıkyor aynı şekl oturyor yani tuvalet yapar gibi oturyor kusma da olmadı çok endişeleniyorum şu an bile uyuyor kaldırmaya çalışyorum olmuyor iki kedim var akşama kadr birbirlerine saldırırlar ama şimdi diğer kedim saldırsada put gibi duryor :(

Vete götürme şansınız var mı?
Belli ki bir rahatsızlığı var ufaklığın.
Ateş ölçebilirsiniz belki?

Böyle durumlarda erken davranmak gerekir. Hastalık ilerlemeden önlem alınmalı.

Ateşi bir miktar düşürebilir o yöntem evet.

Kediniz iyileştimi acaba :110:
kusura bakma balım sık sık girmiyorum mesajını şimdi gördüm evet iyileşti kuzum meğer karnında parazit varmış ondan tuvaletini yapamıyordu ben 3 gün boyunca sabah akşam bir çay kaşığı saf zeytnyağı içirdim 3üncü günün sonunda tuvaletini azıcık yaptı babam mama aldı mamanında etkisi oldu ishal yaptı :D yer yemez tuvalete koştu :D şimdi görsen yerinde durmuyor :)

Back
X