kedim dışarda elimden kaçtı :((

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
kedim 4 aylıkken caminin bahçesinde annesiyle kardeşiyle yaşarken aldım annesi istemiyodu 1 aydır benimle yaşıyor veterinere götürmek içiçn kafese koymadım kucağımda etrafa bakına bakına gider dedim ama apartmanın dşına çıkmamla elime pençlerini geçirip ısırdı ve kaçtı arabanın altına girdi bağırmaya başladı çıkardım kaçtı ordan oraya hatta çarptı koşarken ama nasıl bağırıyo peşinden gittim ama kayboldu gece boyu aradım yağmur başladı o kadar üzüldüm ki sabah erkenden yine aramaya gittim yok çok korkaktı ne yer nasıl eder vicdan azabından ölücem şu an hava güneşli ama yine aradım bulamadım :KK43:( evimiz 6.kat dönüp bulabileceğini de sanmıyorum

Off çok üzüldüm. İnşallah vicdan sahibi birileri bulmuştur. Canım benim :KK42:
6. katı bulamaz ama yakınlarda bi yerlere sığınmış olabilir. Kendince güvenli gördüğü bir kuytuya girmiş olabilir. Ne desem bilemedim. İnşallah çıkar karşına

Off çok üzüldüm. İnşallah vicdan sahibi birileri bulmuştur. Canım benim :KK42:
6. katı bulamaz ama yakınlarda bi yerlere sığınmış olabilir. Kendince güvenli gördüğü bir kuytuya girmiş olabilir. Ne desem bilemedim. İnşallah çıkar karşına

inşallah bi bulsam nasıl üşümüştür yavrum benim ya :((

hayır sürekli aradım yok malesef çok ağlamıştır bebek gibi sesler çıkarıyodu kızımı bulamazsam eğer bir daha asla evde hayvan hele kedi beslemicem üzüntüsü hiç geçmicek

Malesef kediler yeni bir ortam gördüklerinde genelde korkup kaçıyorlar, sizi bile tanımıyorlar. Annesi ve kardeşi hala bahcene geliyor mu? Belki onları bulur. 4 ay yasadıgı yeri unutmamış olabilir. Sık sık bahceye bak, umarım bulabilirsin çok üzücü.

Malesef kediler yeni bir ortam gördüklerinde genelde korkup kaçıyorlar, sizi bile tanımıyorlar. Annesi ve kardeşi hala bahcene geliyor mu? Belki onları bulur. 4 ay yasadıgı yeri unutmamış olabilir. Sık sık bahceye bak, umarım bulabilirsin çok üzücü.
annesiyle kardeşi bulunduğumuz semtin caminin bahçesinde yaşıyorlardı 2 tane de iran kedisi vardı oralara da baktım annesiyle kardeşi ve diğer kediler gitmiş başka kediler gelmiş :( sürekli camdan balkondan bakıyorum her kedi sesine çıkıyorum çünkü camdan dışarı baktığı yerleri tanır belki diyorum çok hareketliydi aramaya beklemeye devam edicem bulur bulmaz sarılıcam evlat gibi seviliyo ya

mahallede dolanıyormuş iş çıkışı gidip bakıcam inşallah bulurum bebeğimi

kedimi buldum tam 1 haftanın sonunda işten gelirken apartmanın önünde gördüm beni gördü koşuyo aman Allahım harika bi duygu inşallah kayıp tüm kediler geri gelir
Çok sevindim kavuşmanıza. Hep aklıma geliyordu naptın bulabildin mi diye. Çok sevindim.

Back
X