Kedim İçin ACİLLL Yardımm :(((((

efisn

Az İnsan, Çok Huzur..
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
381
988
313
Merhabalar bi sorunum var sokaktan 3 aylık kedi aldım eve zehirlenmişti kafasını felan tasıyamıyordu.buldugumda
sonra iyice sarıp ölmesini bekliyordukki bir iki saate kalmadan canlandı.evde sırıngayla beslemeye basladım zorla süt veriyordum ağzına hiçbir şey yemiyordu yawruyken birkaç ay tavuk haslayıp kendi elimle yedirmeye basladım.alıştı ama kemikleri güçsüz oldugu için en ufak bi yerden atlayıp kamurgasını incitti veterinere götürdüm bana hastaneye yönlendirdi götürüp röntgen cektirdim vitamin verdiler tam 6 adet mamaya dönüş yaptık tavuk bi işe yaramıyormuş mama vermeye basladım.iyi gidiyordu herşey taki 9 aylık olana kadar şimdi bir haftadır tuvaletini zorlayınca yapıyor karnından guruldamalar geliyor iki gündür de gün içerisinde sadece bir kere cişini kakasını yaptı bir dahada yapmadı yardım edin lütfen acaba asıları olmadıgından olabilir mi?

aşılarıyla ilgili bi problem olabilir.. Parazit aşısı olmadıysa eğer bağırsaktan kaynaklı problem çıkmış olabilir. Mamaya alışma süresi vardır, belkide soğukta kalmış olabilir farkında olmadan. Net bilgiyi sadece veterinerden alabilirsiniz, biz ne söylesek doğru olmaz burdan.

parazit asısı aspirin gibi bişeyse bize zarar vermiyormus bu ilacı içerse veteriner söylemişti bundan 1,5 ay önce verilmişti.mamaya alışkın 4 aydır aynı mamayı yiyor onunla ilgili zannetmem ama soguktan da olamaz sürekli yanımda yatıyor kendisi duvar diblerine gidiyor ben alıp yine sıcaga yatıryorum ilk veterinere götürdügümde bana doktor kalbinde sorun var dedi.antibiyotik igne vurmustu o zamanlar zeytinyagı verdim biraz kakasını yaptıgı bölgeyede sürdüm bunu daha öncede yapmıstım veteriner söylemişti eger zorlanıyorsa yapabilirsin demişti.cevabın için teşekkürler

genetik, doğuştan bir rahatsızlığı var galiba o zaman umarım daha iyi mutlu günler geçirebilir.

evt nefes alısverişlerinde zorlanıyor uyuyana kadar bebek gibi cıkardıgı sesler var hırıltının dısında inşallah düzelir en azından karnındaki guruldaması veteriner büyüdükçe düzelir demişti kalbindeki sorun ilk geldiğinde daha bir kötüydü şimdi cok şükür iyi yarında tuvaletini yapmada zorlanırsa veterinere götürücem dünden beri uyuyamadım düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…