Kedim için yardımcı olur musunuz?

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
Merhaba size sorum olcaktı.
Kedim British Shorthair 3ay 22günlük Royal canin Mother&babycat kullanıyorum yemesi normal ama başka mama kullanmak istiyorum daha çok seveceği tavsiye eder misiniz?
birde kedimin tüylerine bakım yapmak istiyorum bir yerde okudum sirkeyi suyla karıştırıp üstüne sıkıp beyaz bezin üstünde tarıyormuşuz pire vs varsa anlaşılır diye sirke iy bir yöntem mi ?

Royal canin kitten zamanı gelmiş.
Başka seçenek markalar da var ancak, royal caninden memnunsanız devam edin derim çünkü iyi mamadır.. Ya da aynı gruptan olan örneğin proplan,acana markaları da olabilir.
pire dökmenin sirkeyle bir ilgisini duymadım. Pire sorunu varsa veterinerde ense damlası uygulaması yaptırmalısınız,hoş yoksa da koruma amaçlı yapılmalı. Evden hiç çıkmıyorsa 3/6 ayda bir tekrarlatmanız yeterli olacaktır.

Royal canin kitten zamanı gelmiş.
Başka seçenek markalar da var ancak, royal caninden memnunsanız devam edin derim çünkü iyi mamadır.. Ya da aynı gruptan olan örneğin proplan,acana markaları da olabilir.
pire dökmenin sirkeyle bir ilgisini duymadım. Pire sorunu varsa veterinerde ense damlası uygulaması yaptırmalısınız,hoş yoksa da koruma amaçlı yapılmalı. Evden hiç çıkmıyorsa 3/6 ayda bir tekrarlatmanız yeterli olacaktır.
evden çıkmıyor kedim royaldan memnunuz ama n&d narlı tavuklu daha iştahlı yiyenler varmış yorumları gördüm.
pireden şüthelenmiyoruz ama tedbir amaçlı hemde bakım yapmak için

Royal canin baby cat'ten kitten'a geçtik biz. Çok severek yiyor.
Ben haftada 3 defa bazen daha fazla havlu kağıdı sirke ile ıslatıp patilerini tüylerini silerdim çünkü benim kedim sürekli bahçeye çıkıyor. Temizlenmesi için yapıyordum pire için de kış boyu bile hergün dışarı çıktığı için her ay iç dış parazitlerini oluyor.
Sirke tüylerini pırıl pırıl yaptı. Çok beğeniyor veterinerdeki herkes ışıl ışıl çok sağlıklı şimdilik bir zararı olmaz ama ergenliğe girdiğinde kokusu rahatsız edebilir dediler. Dışarıda yerlerde yuvarlandığı için her yere bastığı için dediğim gibi bezle bi üstten geçiyorum o sonrasında zaten gereken temizliğini yapıyor.

Back
X