Kedim kayboldu çok kötüyüm

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
1. Kattayız pencerede her zamanki gibi dışarıyı seyrediyordu benim de gözüm ondaydı hiç yapmadığı şey gözümün önünde hava aldırıyordum hep 2 yıldır benimle başıma böyle bir sey gelmedi o da teşebbüs etmezdi. birden atladı tutmaya calıstım yetişemedim aşağı indim baktım kosuyor gözden kayboldu şok oldum. 5 saattir bakmadığım yer kalmadı her yere ilan verdim yok ortada kafayı yiyeceğim.

Kayseride Talas çevresinde kayboldu çok kötüyüm

evin civarına bikaç yere mama kabı ve mamasını, suyunu bırakın, sevdiği oyuncak vs varsa kapının önüne koyun, sürekli kapıyı gözetleyin, başına bişey gelmezse (umarım) en kısa zamanda dönecektir.

evin civarına bikaç yere mama kabı ve mamasını, suyunu bırakın, sevdiği oyuncak vs varsa kapının önüne koyun, sürekli kapıyı gözetleyin, başına bişey gelmezse (umarım) en kısa zamanda dönecektir.

Hiç dısarıya cıkmadı bilmiyorum döner mi

Mutlaka geri gelir,
Kısır mıydı?
Face de falan kedi gruplarında fotoğrafıyla paylaşın,

Konu komşuya söyleyin görünce haber versinler. Bir iki gün korkudan çıkmayabilir ama karnı acıkınca yemek aramaya çıkar.

Geri döner inşallah hemen...
Kedinizin sesini duyduğunda hemen geleceği bir şey yok mu ?
Mesela bizimki yaş mama paket sesine , streç film sesine ,her neredeyse koşarak gelir hemen . Evin içinde de öyle ev dışına çıktığında da ..
Sevdiği oyuncağın sesi falan yok mu hiç böyle sesle heyecanlanıp size gelebileceği bir şey ?
Kediniz dişi mi erkek mi kısır mı ?

Erkek ve kısır zaten kısır olmasa cama bile çıkarmazdım. Anlamadım 5 saattir her yere bakıp ilan verdim zaten mamada koydum kapıya bilmiyorum beklemekten baska çarem kalmadı

Kedinin kum kabını kapının önüne koymak da bir çözüm diye biliyorum.

Merak etmeyin, eğer birisi kedinizi zorla alıkoymazsa ya da kedinizin başına kötü bir şey gelmezse -ki umarım gelmez-, ve geri dönmeyi isterse kedi, mutlaka geri gelir.

Fotoğrafının çıktısını kaybolduğu yerin çevresine asmayı da unutmayın, çok yardımcı olur.

Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda döner kediniz.

Kediniz kısır mıydı ? Eğer kısırlaştırma ameliyatını yaptırmadıysanız kaçmış olabilir.
benim kedim 2 sene önce kaçmıştı geldiği günün ertesinde veterinerde aldım soluğu.
Dışarı çıkma huyu yoksa gelir kediler konforuna düşkün canlılar. Dışarda görseniz de yakalayabileceğinizi sanmıyorum özgürlük sarhoşu olup saldırganlaşmıştı benim kedim. görürseniz eğer kovalamayın Google earth ü genişlemesin .Camınızı açık bırakıp eve görebileceği yere mama bırakabilirsiniz. Eğer kapının önüne başka yerlere mama bırakırsanız nede olsa mama var diye gelmez ama aç kalırsa muhakkak evine döner. Umarım en kısa zamanda kedine kavuşursun. Camlara da en sağlamından sineklik taktır ki minik hava alırken bi daha kaçmasın

facebook sayfanız varsa resimli olarak orada ve diğer kedi gruplarında paylaşın el ilanı bastırın resimli onu asın birde yaş mama ile arıyın bir yere sinmiştir muhakkak ,

Hiç dısarıya cıkmadı bilmiyorum döner mi
bizim 5 yıllık kedimiz hiç evden cıkmamıstı
sonra ev değiştirdik
değiştirdiğimiz gunun 2. gunu o karmasada bahceye kactı ve bırdaha goremedık
aradık sorduk ama bulamadık
tam 6 gun sonra yorgun bır sekılde geldı
3 gun uyudu evde

umarım sızınkı de gelir
evın etrafına mamasından ve çiş yaptıgı kumundan koyun

gelmese bizimki gelzmedi ev ve cevre yenıytdı
sizin meraklı kımbılır ıkı senedir orayı nasıl da gözlemlemıstır

basına bırsey gelmez ve bır baskası almaz ise tabi :(

Geri döner inşallah hemen...
Kedinizin sesini duyduğunda hemen geleceği bir şey yok mu ?
Mesela bizimki yaş mama paket sesine , streç film sesine ,her neredeyse koşarak gelir hemen . Evin içinde de öyle ev dışına çıktığında da ..
Sevdiği oyuncağın sesi falan yok mu hiç böyle sesle heyecanlanıp size gelebileceği bir şey ?
Kediniz dişi mi erkek mi kısır mı ?
yaş mama sesine biz de sokkatan bir kere geri getirmiştik
iyi fikir bu :)

Benimde kedim kaçtı 3 ay oldu hala Yok sokak sokak aradım heryere ilan verdim Yok
Dün bile ağladım çok özledim
Yavrusunu bıraktı bana ona bakıp dindirmeye çalışıyorum özlemini
İnşallah döner CNm
Çöp konteynerine bakın araba altlarına. Site bahçelerine bakın

1. Kattayız pencerede her zamanki gibi dışarıyı seyrediyordu benim de gözüm ondaydı hiç yapmadığı şey gözümün önünde hava aldırıyordum hep 2 yıldır benimle başıma böyle bir sey gelmedi o da teşebbüs etmezdi. birden atladı tutmaya calıstım yetişemedim aşağı indim baktım kosuyor gözden kayboldu şok oldum. 5 saattir bakmadığım yer kalmadı her yere ilan verdim yok ortada kafayı yiyeceğim.

Kayseride Talas çevresinde kayboldu çok kötüyüm
Bizim kedimiz de öyle kaçmıştı bir kere bir kaç gün sonra evin çevresinde bulduk. Umarım bulursunuz bi iki kere daha kaçmıştı ve adi insanların elinde işkence görmüş kuyruğu kesildi kalçası kirilimsiti ve üzerinde sigara yanıkları vardı. Yasadıgı tramva da üstüne sürüne sürüne evimizi bulmuş. Bu olay 2013 yılında olmuştu ama hala sesten korkuyor. Kalabalıktan kaçıyor yavrumuz..
Iyi insanlar çıkar inşallah karşısına. Isim tasmasi falan var mıydı üzerinde :KK61:

Bizim kedimiz de öyle kaçmıştı bir kere bir kaç gün sonra evin çevresinde bulduk. Umarım bulursunuz bi iki kere daha kaçmıştı ve adi insanların elinde işkence görmüş kuyruğu kesildi kalçası kirilimsiti ve üzerinde sigara yanıkları vardı. Yasadıgı tramva da üstüne sürüne sürüne evimizi bulmuş. Bu olay 2013 yılında olmuştu ama hala sesten korkuyor. Kalabalıktan kaçıyor yavrumuz..
Iyi insanlar çıkar inşallah karşısına. Isim tasmasi falan var mıydı üzerinde :KK61:

Tasması yok benim de korkum güzel bir kedi norvec orman kedisi alırlar. Bilmiyorum inşallah gelir 2 sene baktım. Basına geldiğini bildiği halde niye kaçarlar onu da anlamam yani.

bizim 5 yıllık kedimiz hiç evden cıkmamıstı
sonra ev değiştirdik
değiştirdiğimiz gunun 2. gunu o karmasada bahceye kactı ve bırdaha goremedık
aradık sorduk ama bulamadık
tam 6 gun sonra yorgun bır sekılde geldı
3 gun uyudu evde

umarım sızınkı de gelir
evın etrafına mamasından ve çiş yaptıgı kumundan koyun

gelmese bizimki gelzmedi ev ve cevre yenıytdı
sizin meraklı kımbılır ıkı senedir orayı nasıl da gözlemlemıstır

basına bırsey gelmez ve bır baskası almaz ise tabi :KK43:

Etrafa kum ve mama olayını deneyeceğim

Tasması yok benim de korkum güzel bir kedi norvec orman kedisi alırlar. Bilmiyorum inşallah gelir 2 sene baktım. Basına geldiğini bildiği halde niye kaçarlar onu da anlamam yani.
Kediler çok değişik ama insanın evladı gibi oluyor babam kanser tedavisi gördü. Kedi tüyü yasak dediler ama biz ondan vazgeçemedik. Ne kadar büyük bi acı tahmin edebiliyorum. Ne yiyor korkuyor mu birisi dövdü mu.. bir an önce bulunur inşallah. Facebook 'ta hayvansever sayfalarina da ilan verin. Eşimin arkadaşının köpeği o sayfalar sayesinde bulunmuştu. Merhametli bir insana denk gelir umarım yuvasına kavuşur.. :(

Back
X