Kedim kayboldu çok kötüyüm

Cok uzuldum, kediler insanin yavrusu gibi oluyor, cok seviyorsunuz biliyorum. O da umarim sizi daha fazla uzmez ve bir an once geri doner, siz de yavrunuza kavusursunuz.
Bol ilan verin, komsulara haber verin, duzenli sekilde cikip cevrede arayin elinizden geleni yapin. Bir an once bulursunuz umarim

Keşke sineklik kullansaydiniz benim actigim butun camlarimda var. Bikac kere kapidan cikti ama benim ki kacmiyor hatta bidefa kapidan bizle birlikte cikmis farketmedik gece, geri dondugumuzde kapinin dibine sokulmus duruyordu. Insallah döner.

daha geçen hafta arkadaşımın kedisi kaçtı camdan..gezmiş dolaşmış akşam geri gelmiş beyefendi..döner İnşallah sizinkide..tuvaletindeki kumundan dökün evinizin önüne..kokusunu alır..en büyük korkum sürekli diken üstündeyim bende..bizimki de fırsatını bulduğu gibi balkona çıkıyor. kızımı büyütürken bu kadar koşturmadım peşinde..Allah kimseyi minnoşundab ayırmasın..cidden evladı gibi oluyor insanın..

Geri gelme ihtimali var, siz yine de arayın ama 2 yıldır sizinle birlikteymiş. Bırakmaz sizi gelir:)

Benimki de kaçtı dün, zor buldum. Ben uzaklara bakarken meğer yakında bir yerdeymiş. Çıkın arayın bulursunuz.

Aradım 5 saat arkadaslar da baktı aramadık delik vermedik ilan bırakmadık civar esnaflara kadar telefon bıraktım. Geri gelmek isterse gelir gelmezse de yapacagım bir şey yok çok yoruldum. 3 gün sonra uçak biletim var İzmire gitmem gerekli. 3 gün sonra gelse de bulamayacak.

Sineklik taktırmıstık bir cama kuş görünce patisiyle vura vura yamulttu kapanmıyor artık. Yapmadıgı seydi camdan atlamaya korkuyordu mesafeden dolayı nasıl oldu hangi ara neden kaçtı anlamadım

Bulunmadı arkadaslar. Babam rahatsızlandı çat kapı gitmem gerekti. Komsu aradı senin kedi burda yakalamaya calısıyorum kacıyor kandıramadım bir türlü ıslak mamayla gittim yanına yine gelmedi dedi.

Kedi bulundu mu merak ettim?

Back
X