• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim kucağımdan inmiyor.

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Kızlar, 5 haftalık bir kedim var. Daha yeni satın aldık. İlk gün hiç yanıma gelmedi, sürekli koltuğun arkasına gitti. Sonra çıkmaya başladı. Kedim oda da yalnız uyuyor. Gece yalnız bırakıyorum. O konuda hiçbir sorunumuz yok. Odadan hiç çıkmak istemiyor. Salona öbür odalara gitmek istemiyor. Ancak ben ne zaman odama gelsem, otursam, hoop o da atlıyor kucağıma. İndiriyorum, sürekli miyavlıyor. Odadayken bir dakika olsun kucağımdan inmiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Bunu neden yapıyor?

bu kadar insan basbas bağırıyor yıllardır..boşuna her şey..satıl almayın,sahiplenin,barınaklar kedi-köpek dolu diye inliyoruz..gerçekten boşuna..o imzalar,protestolar,yürüyüşler boşuna...
her neyse..kediniz size ve eve alışmaya çalışıyor..kokusu evinize sinene kadar rahatsız olacaktır.yeme içme ve tuvalet gibi sorunları yoksa biraz daha sabredin.

keşke SATIN almasaydınız, insanlar aldıkça bu hayvanlar damızlık olarak kullanılıyor ve sürekli doğurtuluyorlar.

o şimdi küçük olduğundan öyledir. benimki de neredeyse hiç gelmez, keşke gelip oturuverse kucağıma :16:

Tebrikler sağlıksız bir yavruyu SATIN almışsınız.
Kediler en en en erken 6 haftalıkken sütten kesilirler. Emin olmak için tekrar baktım. Normali 8 haftaymış.
Bu demek oluyor ki kucağınızdan inmemesi dışında hayatı boyunca sağlıklı bir bağışıklık sistemi olmayacağından bir sürü sağlık problemi sizi bekliyor.

Kucağınızdan inmemesi anne sıcaklığını aradığını gösterebilir.
Sabredin. On seneden uzun süre kedi baktım, bir süre sonra yüzünüze bile bakmıyorlar değil kucak falan. :1:

Kızlar satın alma olayı biraz farklı. Erkek arkadaşım doğumgünü hediyesi olarak almış bana, ben kedileri çok sevdiğim için.
Her neyse, söylediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.

Bu arada kedi sütten kesilmiş, emin olmak için erkek arkadaşımı tekrar arayıp sordum, artık annesinden emmiyormuş zaten.
Belki cinsinden kaynaklanıyordur.

Kızlar satın alma olayı biraz farklı. Erkek arkadaşım doğumgünü hediyesi olarak almış bana, ben kedileri çok sevdiğim için.

Ilımlı cevabınız için teşekkürler..
Güle güle büyütün pisinizi..:emir_bebek::54:

Kızlar, 5 haftalık bir kedim var. Daha yeni satın aldık. İlk gün hiç yanıma gelmedi, sürekli koltuğun arkasına gitti. Sonra çıkmaya başladı. Kedim oda da yalnız uyuyor. Gece yalnız bırakıyorum. O konuda hiçbir sorunumuz yok. Odadan hiç çıkmak istemiyor. Salona öbür odalara gitmek istemiyor. Ancak ben ne zaman odama gelsem, otursam, hoop o da atlıyor kucağıma. İndiriyorum, sürekli miyavlıyor. Odadayken bir dakika olsun kucağımdan inmiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Bunu neden yapıyor?

Sizi annesi olarak biliyor çünkü..
Sevilmek,okşanmak en büyük ihtiyacı..
Bol bol ilgilenin,sizin sıcaklığınızı hissetsin..

Bu bir sorun değil ki, kediler gelip bol bol kendilerini okşatsınlar, kucakta uyuyakalsınlar diye beslenirler :16: Daha yavru olduğundan annesi olarak düşünüyordur sizi. Yanlız bıraktığınızda yanına tüylü ya da polar bir kumaş bırakın istediği gibi mıncıklayabileceği, bir de oyun oynama saati gibi, sevip okşama saatleri de ayırın. Bol bol kaşıyın o saatlerde, hafif nemli bir bezle kediciği silin, ona annesini hatırlatıp çok hoşuna gidecektir

Bir de lütfen hayatınızın enaz 10 yılında bakıp sahiplenme garantiniz yoksa size alışmadan biran önce sahiplendirin pisiciği. Çünkü emrivaki birşekilde alınmış size belki bu noktada sorumlu siz değilsiniz ama birkaç ay bakıp sonra sokağa ya da alışmadığı bir eve bırakırsanız sorumlu siz olursunuz

ilk satın almak aonra erkek arkadasın d.gunu hediyesi.. okudum allahımmm.. ne desem boş.. hala kıyafet takı hediye eder gibi can hediye ediyoruzz ya..

Bu arada kedi sütten kesilmiş, emin olmak için erkek arkadaşımı tekrar arayıp sordum, artık annesinden emmiyormuş zaten.
Belki cinsinden kaynaklanıyordur.

birden böyle cevaplarla karşılaşınca şaşırmışsınızdır muhtemelen..satın almak,doğum günü hediyesi olarak bir can vermek doğru şeyler değil..çünkü onun sorumluluğunu alamayıp,işin kolayına kaçıp sokağa atanlar oluyor..sadece sevimli geliyor diye alıyorlar ama onun yemesi,içmesi,hastalığı, kısacası bakımı gerçekten sorumluluk gerektiriyor..o nedenle tepkilerimiz bu kadar sert oluyor..

attachment.php

herkesin evcil hayvanlar bölümüne girip en azından bir göz gezdirmesi gerek diye düşünüyorum..

şuan ki tek tesellim sizin ona çok iyi bakacağınız..bir ömür boyu onu yanınızdan ayırmayın, size ihtiyacı olduğunu unutmayın...kediciğinizle ilgili her soruyu burada sorabilirsiniz :34:

Eklentiler

• $AlkSpMmCMAA_cDg.webp
    $AlkSpMmCMAA_cDg.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 1.384
keşke bizimkide geleydiii kucağımızdan inmeseydiiii......
büyüyünce gelsin dieee yalvarırsında kıçını döner bide miiiavvvvv derr gider
ozaman cok arasın kucaında uyuyupp mırmır yaptığı gunlerii:ssz:

Back
X