kedim öksürüyor

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
kızlar kedim öksürüyor gibi bir ses çıkartıyor. af edersiniz balgamlı öksüren insan böyle höy höy gibi yapar ya işte tam olarak o. normal birşey midir? yoksa açık veteriner arasam mı ki?

kızlar kedim öksürüyor gibi bir ses çıkartıyor. af edersiniz balgamlı öksüren insan böyle höy höy gibi yapar ya işte tam olarak o. normal birşey midir? yoksa açık veteriner arasam mı ki?
Uzun tüylü mü? İran kedileri yuttukları tüyleri önce sık sık öksürerek sonra isrifra ederek düzenli aralıklarla çıkartır.

Malt alabilirsiniz, düzenli verirseniz, yuttuğu tüyleri dışkısıyla rahat dışarı atmasını sağlayabilirsiniz.
Tüylü değilse boğazına bir şey takılmış olabilir mi?

kustu mu? eğer kustuysa tüy çıkarıyordur, aksi halde boğazına bir şey takılmış olabilir veterinere götürün mutlaka.

Oy ben kiyamamm ona.eger tuy cikarmak icin kusmuyorsa en azindan bir arayip sorun veterinere.yeni mi basladi eger yeniyse birsey yutmus bogazina takilmis olabilir.yinede goturun siz en iyisi bilemedim bak simdi.gecmis olsun minnosa.sonucu haberder edin buradan.merak ederim

Eğer üşütme kaynaklı öksürükse azitro alabilirsin nöbetçi eczaneden. Gerçi reçetesiz verilmiyo antibiyotik. Veterinerime sorduğumda önermişti geçti bizim kedinin öksürüğü. Baya kötü öksürüyodu bizimki de. Yine de veterinerinize danışmanızda fayda var tabi ki.

Geçen sene kedim dediğin gibi sürekli öksürüyordu ve hırıltı vardı boğazında ben bogazına bişey kaçtı sanıp kar gunu arabalar kalkmıyorsu box a koyup yürüyeerek gitmiştim korkumdan .
Çok şükür boğazından birşey çıkmadı üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş .

Sende hmn hayvancağızı bir hekıme göster

Yada hekımınıızın no sı varsa araryın . Video atın . Belki üşütmedir anlarlar biz öyle yapıyoruz artık

Bide bana yardımcı olun yaa.. Kafayı yemek üzereyim.. kedime antibiyotik veriyorum, 12saat arayla. Ama iciremiyorum.. içmemek için direniyor..ne yapicam nasıl yapicam. Bir akıl verin lütfen...

Bide bana yardımcı olun yaa.. Kafayı yemek üzereyim.. kedime antibiyotik veriyorum, 12saat arayla. Ama iciremiyorum.. içmemek için direniyor..ne yapicam nasıl yapicam. Bir akıl verin lütfen...
şimdi kızlar yetişir canım inşallah. hiç vermedim bilmiyorum. çok geçmiş olsun.

antibiyotiği şırıngaya çek (iğnesiz kısım), bir eline kediyi, bir eline ödül mamasını al.. onu gösterip ağzını açtığı an şırıngayla ağzına sık.. bende kemik vitamini veriyorum böyle, gerçi çaktı benim maymun gelmiyor kolay kolay ama sende kesin işe yarar :27:

antibiyotiği şırıngaya çek (iğnesiz kısım), bir eline kediyi, bir eline ödül mamasını al.. onu gösterip ağzını açtığı an şırıngayla ağzına sık.. bende kemik vitamini veriyorum böyle, gerçi çaktı benim maymun gelmiyor kolay kolay ama sende kesin işe yarar :KK53:
Ne yaparsam yapayım almıyor.. antibiyotik kokusunu alıyo hemen.. nefesinde zorluk var . Yoruluyor hemen. . daha 5gun daha vericem.. offf. Büyük kedimde hiç zorlanmamistim.. bu zilli coookkk akıllı:KK48:

Hemen bi şırında alıyosun iğnesini çıkar ve kedının ensesınden çek daha sonra ağzının kenarından şırıngası fışkırt .

Benım kedim çok aksi tek başıma içirebiliyırum

Antibiyotik vermedim ama yolculuk yapacagimiz zaman sakinlestirici vereceksem eger siringaya cekip kedim uyuyorken bir anda agzina dayayip sikiyorum ilaci.kesin cozum.uyanikken imkansiz.uykudayken halletcen.derin uykudayken olursa daha rahat olur.cunku uyku hafifse cakiyorlar bazen mevzuyu.bir de siringayi gormesin elinde anliyorlar.uykusundan bu sekilde uyaninca neye ugradigini sasiriyor ama ne yapayim ya baska yolu yok

Hemen bi şırında alıyosun iğnesini çıkar ve kedının ensesınden çek daha sonra ağzının kenarından şırıngası fışkırt .

Benım kedim çok aksi tek başıma içirebiliyırum
Ben tek iciremiyorum işte.. eşimin ustune battaniye orttum. Kediyi arasına koyduk.enseden çekip verdim.. çok fena bu yaa. Dün verirken eşimin elini ısırdı... Şuan öyle bir nefes alıyo kii. Ona birşey olacak diye ödüm kopuyo:KK42:

Ne yaparsam yapayım almıyor.. antibiyotik kokusunu alıyo hemen.. nefesinde zorluk var . Yoruluyor hemen. . daha 5gun daha vericem.. offf. Büyük kedimde hiç zorlanmamistim.. bu zilli coookkk akıllı:KK48:

kediye istemediği bişeyi kolay içirmek diye bir şey yok kesinlikle anlıyorlar ben bir havluya iyice sarıp şırınga(iğnesiz) ilacı çekip zorla ağzına sıkıyordum tabi sonra kaçıp heryere tükürmeye çalışıyordu :D

Kedi astimi benim kedim. Dediginiz gibi oluyor. Veteriner ventolin vermisti. Kullandik zamanla gecti.

Gecmis olsun cok

Back
X