kedim ölmesin,oğlum ölmesin. lutfen yardım...

Geçmiş olsun :14: vet.ler vitamin yapıyor işe yarıyor bikaç gün üst üste yapıyorlar kendini toparlayana kadar hatta iştahını açıyor. Madem birşey yemiyor hem vitamin takviyesi hemde serum verilse iyi olur veterinerin para göz biri olmamasına dikkat et memnun değilsen baßka vet. Götür acil :14:

kanlı ishal ciddi bi hastalık bir an önce işi paraya vurmayan bir veterinere götürün.sakın avcılar üni. veterinerliğine götürmeyin orası farklı sokak kedileri için yüzlerce liramı aldı bir sürü test yaptılar ancak istanbul beykentte medical park vet. kliniğindeki veteriner görür görmez tanıyı koydu boşuna gezdirdiniz hayvanı tedavisi yok uyutmamız lazım dedi (çene burun kırığı ve kafa travması vardı kedinin) başka bir kediyi de sokak kedisi olduğu için uygun fiyata tedavi etti ve hazır narkoz yemişken bedavaya kısırlaştırdı.bu şekilde tanıdığınız bir vet.e götürün ve mamasını değiştirin acana ve nd mama tavsiye ederim size.

istanbul beykentte medical park vet. kliniğindeki veteriner benim oğlumuda iyileştirdi :)
Oğlum 3. kattan düştü hemde gece 4 te.... boynundan ve kalçasından yaralanmıştı... o can havliyle özel hastaneye götürdüm zorla boynuna dikiş attırdım sabahda ilk işim veteriner oldu 1 hafta kaldık veterinerde... 2 gün tuvaletini yapamadı veterner zorla yaptırdı...
Şimdi gözümden sakınıyorum 5. yılımıza girdik :)
İnşallah sizin kedinizde iyileşir haşlama et yada yaş mama yedrmeye çalışın

Back
X