Kedim öluyor..

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Lutfen konumu tasimayin sonucta benim icin bir dert ve bir derdik var... Gecenlerdede acmistim konu. Biraz iyi olmustu ama dunden beri cok kotu. Goz akintisi basladi vet. Damla verdi. Bu kedi pek gelismemis dedi. Cok fena ishal sanki bagirsaklari cikiyo gbi sari sumuksu ve sulu diskisi. Bagirsaklarinin oldugu yer sanki su solu burus burus oraya dokundugum an diskisini yapiyo. Dili pembeydi rengi flan gitti. Miyavlamiyo yurumuyo. Goz bebegi cok buyudu simsiyah oldu gozu. Neler yapabilirim yardm edin yere koyuyorum sallaniyo derin derin bakiyo cok hsta napicam. Surup icirmstim vet. Vermsti o mu yan etki yapti. Kontildi galiba ismi. Anlayan varsa yazsin lutfen

Ayrica daha 1 aylik var yok yani 2 haftadir bende

Son durum& kedim ellerimde öldü..

Son düzenleme:
veterinere götürmek hariç bişey yapamazsınız. acil olarak götürün ama anneden okadar küçük ayrılınca pek şansları olmuyor küçüklerin :KK61:

Nerdesiniz yer olarak.Belediye veterineri yok mu yakınınızda. Şurup sadece yeterli değil ki.Damar yolu açılıp vitaminler serumlar alması lazım

Cok kucuk oldugu icin bisey yapamayiz dedi. Bide hpv mi ne oyle bir virusluyms buyuk ihtimal cok yasamaz dedi. Uf ona inanmak istemyrmmm. O suruptan snra yemkte yemiyoo

Ay yavrum çok üzüldüm ya, gerçekten...
Çok severim ben kedileri.

Minikpati diye bir web sitesi var, oraya girin hemen araştırın birilerine ulaşın.
Telefon yolu ile de ulaşabilirsiniz, barınak hayvanlarına bakıyorlar ilgililer ve muhakkak bir veterinere ulaştırırlar sizi.
Götürebileceğiniz farklı bir yer yoksa bile, telefon ile yardım alabilirsiniz.

Olmadı muhakkak bulunduğunuz yerde farklı bir veterinere götürün.
Aman ihmal etmeyin, candır ne de olsa. Allah şifa versin ne diyeyim.
Çok çok üzüldüm, içim acıdı... :KK61:

Birsey yedirmeyin ve damla damla su verin biraz rahatlatir diye düşünüyorum.
Internetten herhangi bir barınağı yada veterineri arayip sormayı deneseniz acil diyerek

Ne yapip edip iyi bir veterinere götürün. Öyle şurupla falan olcak is degil iyi bir kontrol lazm hatta bir iki gun veterinerde kalmasini bile isteyebilrler. Mutlaka götürün yazik yavruya cok üzüldm.

Kardesiniz verilmesi gereken ilaclari söylese konu sahibi de bir veterinere götürüp taktirsa olmaz mi acaba?
canım eczanede tuz seker karısımı toz varmıs o tozdan alıp sekiz saat arayla ver yada pirinç unu alın muhallebi gibi yapın suyla verin ishaline iyi gelir. Artı olarak bir maden suyu alın gazını aldıktan sonra 1 şırınga verin ki vücudunda eksilen mineralleri biraz toparlayabilsin. Akmina maden suyu bulabilirseniz daha iyi o daha zengin mineral açısından

kardeşime söyledim ama kedinin kilosunu ve durumunu görmeden dozunu söylemem yanlıs olur dedi oradaki veteriner onu ayarlar ama beceremezse yukarda yazdıklarımı yap sakın süt verme

bak netten benzer durum için bunu buldum Başka bir kliniğe götürdük miniği. Bir iğne yapıldı ne olduğunu bilmiyorum arayıp öğreneceğim. Süt tozuna günde 2 defa karıştırmak üzere bir hap (Protexiotic D-C sanırım tam isminin üzerinden kesilmiş yarıda) verildi ve takviye vitamin ve mineral serum Promega yine süte karıştırmak üzere. Laboratuvar analizi yapılmadığı için neden kaynaklı olduğu bilinmiyor.Ama oradaki aynı büyüklükte kediler için benzer tedavi olumlu sonuç veriyormuş.

Back
X