merhaba benim 1 tane erkek kedim var.onu canım gibi seviyorum.çokta uysal bir kedi.fakat bir sıkıntım var.paşa benimle yatıyor.benim hatam ben alıştırdım.fakat uzun zamandır artık eziyete döndü gece hiç uyutmuyor.sürekli tepeme çıkıyor,miyavlıyor hatta uyanayım diye patisini yüzüme vuruyor yine uyanmazsam ısırıyor :) odadan çıkarmayı denedim.ama kapıyı tırmalıyor ve ağlıyor.kıyamıyorum.çokta seviyorum.ona gittim yatak aldım.sırf yatsın diye hatta odama koydum gece geldi ben indirdim yatağına koydum.ama o yine çıktı yanıma.sabaha kadar sürdü bu ben koyuyorum o çıkıyor.ama sonuç yine aynı.tekir kedi tüyleri yoğunlukla siyah ve çok dökülüyor.yatak,yastık batıyor.inanın yıkansa bile çıkmıyor.kızlar paşamı üzmeden yataktan nasıl uzaklaştırabilirim acaba.hatta odamdan..ama kıyamıyorum da üzülmesini de istemiyorum.hatta başka kedi almayı bile düşündüm belki onu severde gece gelmez diye ama bu seferde kıskanır hasta olur diye korktum.kedisi olan yada bilgisi olan bayanlardan cvp bekliyorum.ne yapabilirim acaba..??