- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Bir yolunu bulup götüreceğim, rahat edemeyeceğim yoksaAcilen veterinere götürmeniz gerekiyor maalesef, bizimkide öksürük, hapşırma burun akıntısı diye başlamıştı ( köpek ) ciğerlerini üşüttüğünü öğrendik. kan tahlili vs yapılmadan geçecek gibi görünmüyor.
naçizane düşüncem acil veterinere götürmeniz
Kesinlikle götürmelisiniz. Sizden başka kimsesi yok, gerekiyorsa yarım gün işyernden izin alınBir yolunu bulup götüreceğim, rahat edemeyeceğim yoksa
Kedimi veterinere götürdüm, kedi gripi (herpes virusu) olduğunu söyledi ama iyileşecekmiş.Kesinlikle götürmelisiniz. Sizden başka kimsesi yok, gerekiyorsa yarım gün işyernden izin alın
Antibiyotiği şöyle verebilirsiniz; bende yutturamıyordum.Kedimi veterinere götürdüm, kedi gripi (herpes virusu) olduğunu söyledi ama iyileşecekmiş.
İç-dış parazit ilacı verdi, birde antibiyotigi bölerek verdi, bana da nasıl hap yutturacağımı gösterdi ama maalesef yapamıyorum. Bugün antibiyotigi yutturtamadım, hep tükürdü, sonunda suya katarak eritip verdim. Hap minicik kalmıştı zaten. Naapsam
Diğer şurup ve göz damlalarını verebiliyorum ama.
Ay çok teşekkür ederim, bende pişmiş tavuk etinin içine yerleştirip verdim ama tabi çiğnediği için hapı dışarıya tükürdü. Ama süzme peyniri çok sever, onun içene koyarak deneyeceğim yarın. Dün de kustu, bugün de hapı binbir yolla guya vermiş oldum ama hala antibiyotigin gerçekten fayda edeceğine inanmıyorum. Geriye kaldı 4 hap.Antibiyotiği şöyle verebilirsiniz; bende yutturamıyordum.
Ufak bir parça peynir ile bütün haplarını verebiliyordum. Azıcık peynir ya da kaşarın içine hapı saklayın direk ağzına verin löp diye yutuyorlar zaten :)
Çok geçmiş olsun.. Umarım bir an önce düzelir..
Kalan 4 taneyi düzgün vermeye çalısın,peynirin içine vs bir şekilde. Gerekir se ağzını açıp hapı koyun 3-5 dk ağzını kapalı tutun zorla yutmasını sağlayın yapacak başka bir şey yokAy çok teşekkür ederim, bende pişmiş tavuk etinin içine yerleştirip verdim ama tabi çiğnediği için hapı dışarıya tükürdü. Ama süzme peyniri çok sever, onun içene koyarak deneyeceğim yarın. Dün de kustu, bugün de hapı binbir yolla guya vermiş oldum ama hala antibiyotigin gerçekten fayda edeceğine inanmıyorum. Geriye kaldı 4 hap.
Aynı sizin dediğiniz gibi yaptım, yuttu. Çok mutluyum şuanAntibiyotiği şöyle verebilirsiniz; bende yutturamıyordum.
Ufak bir parça peynir ile bütün haplarını verebiliyordum. Azıcık peynir ya da kaşarın içine hapı saklayın direk ağzına verin löp diye yutuyorlar zaten :)
Çok geçmiş olsun.. Umarım bir an önce düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?