- 2 Ekim 2019
- 256
- 149
- 103
- 35
- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
Arkadaşlar merhaba eşimle korumasız bir şekilde beraberlik yaşadık reglim yeni bitmişti ve 24 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Eşim şuan için korkuyor. Altından kalkabilir miyiz büyük sorumluluk diyor ama ben açıkcası istiyorum da anne olmak... Daha sonra bir beraberliğimiz daha oldu bunda da bir kaza yaşadık. Tabiki bunda sonradan korunma imkansızdı bir kere kullandım üst üste kullanıp hormonlarımı bozamazdım.Şöyle ki reglim yeni bitmiş olmasına rağmen 1 hafta sonra kanama geldi.Başta biraz kırmızı sonra direk kahverengi ve ara ara geldi 1 gün sürdü ve kesildi. Reglime 16 gün vardı üstelik.Şuan reglime 11 gün var. Bu acaba ilaçtan mı diyeceğim ama ilginç bir şekilde 7.5 aylık British kedim fazla karakterli ve tırmalamayı ısırmayı sever.Kendini de pek sevdirmez biraz sevebiliriz beraber de uyur bizimle. Ama kucağa gelmez öyle başka kediler gibi. Lakin 3 4 gündür sürekli kucağımda uyuyor. Karnıma koyuyor kafasını. Ya da mırlıyor yüzüme sürünüyor yalıyor. Hiç yapmadığı şeyler. Kediler ve köpekler hamileliği hisseder diye biliyorum çok önceden. Acaba hamile miyim? Evcil hayvan olup böyle durumlar yaşayan arkadaşlar oldu mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.