• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim tuhaf davranıyor hamile olabilir miyim?

2insan2kediannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
256
149
103
35
Arkadaşlar merhaba eşimle korumasız bir şekilde beraberlik yaşadık reglim yeni bitmişti ve 24 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Eşim şuan için korkuyor. Altından kalkabilir miyiz büyük sorumluluk diyor ama ben açıkcası istiyorum da anne olmak... Daha sonra bir beraberliğimiz daha oldu bunda da bir kaza yaşadık. Tabiki bunda sonradan korunma imkansızdı bir kere kullandım üst üste kullanıp hormonlarımı bozamazdım.Şöyle ki reglim yeni bitmiş olmasına rağmen 1 hafta sonra kanama geldi.Başta biraz kırmızı sonra direk kahverengi ve ara ara geldi 1 gün sürdü ve kesildi. Reglime 16 gün vardı üstelik.Şuan reglime 11 gün var. Bu acaba ilaçtan mı diyeceğim ama ilginç bir şekilde 7.5 aylık British kedim fazla karakterli ve tırmalamayı ısırmayı sever.Kendini de pek sevdirmez biraz sevebiliriz beraber de uyur bizimle. Ama kucağa gelmez öyle başka kediler gibi. Lakin 3 4 gündür sürekli kucağımda uyuyor. Karnıma koyuyor kafasını. Ya da mırlıyor yüzüme sürünüyor yalıyor. Hiç yapmadığı şeyler. Kediler ve köpekler hamileliği hisseder diye biliyorum çok önceden. Acaba hamile miyim? Evcil hayvan olup böyle durumlar yaşayan arkadaşlar oldu mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba eşimle korumasız bir şekilde beraberlik yaşadık reglim yeni bitmişti ve 24 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Eşim şuan için korkuyor. Altından kalkabilir miyiz büyük sorumluluk diyor ama ben açıkcası istiyorum da anne olmak... Daha sonra bir beraberliğimiz daha oldu bunda da bir kaza yaşadık. Tabiki bunda sonradan korunma imkansızdı bir kere kullandım üst üste kullanıp hormonlarımı bozamazdım.Şöyle ki reglim yeni bitmiş olmasına rağmen 1 hafta sonra kanama geldi.Başta biraz kırmızı sonra direk kahverengi ve ara ara geldi 1 gün sürdü ve kesildi. Reglime 16 gün vardı üstelik.Şuan reglime 11 gün var. Bu acaba ilaçtan mı diyeceğim ama ilginç bir şekilde 7.5 aylık British kedim fazla karakterli ve tırmalamayı ısırmayı sever.Kendini de pek sevdirmez biraz sevebiliriz beraber de uyur bizimle. Ama kucağa gelmez öyle başka kediler gibi. Lakin 3 4 gündür sürekli kucağımda uyuyor. Karnıma koyuyor kafasını. Ya da mırlıyor yüzüme sürünüyor yalıyor. Hiç yapmadığı şeyler. Kediler ve köpekler hamileliği hisseder diye biliyorum çok önceden. Acaba hamile miyim? Evcil hayvan olup böyle durumlar yaşayan arkadaşlar oldu mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Kullandığınız ertesi gün hapından kaynaklı bence kanamanız bir kerede şak diye tutacak değil yazık etmişsiniz hormonlarınıza kedi olayını da hiç duymadım

Kullandığınız ertesi gün hapından kaynaklı bence kanamanız bir kerede şak diye tutacak değil yazık etmişsiniz hormonlarınıza kedi olayını da hiç duymadım
Ertesi gün hapı senede iki kere kullanılmasında sakınca yok ki ben kullanan biri de değilim öyle daha önce 2 kere kullandım bu üçüncü o da 1 sene içinde bile değil. Diğer kullanımlarımda hiç kanama yaşamadım reglim de hep gününde geldi.

Hayvanlar konusunda haklısınız benim de köpeğim ilk hisseden olmuştu hamileliğimi fakat ertesi günü hapı alıpta hamile kalmak çok düşük bir şans.

Belirtmemişim sanırım 2.beraberlikte bir kaza oldu ve korunmadım hiçbir şekilde bir kere kullandım bir daha kullanamazdım 2.yumurtlama dönemime denk geliyor. Kedi köpek konusunu da çok duydum kedim de normal davranışlarından farklı davrandığı için yaşayan birileri yazar belki diye düşündün

Hayvanlar konusunda haklısınız benim de köpeğim ilk hisseden olmuştu hamileliğimi fakat ertesi günü hapı alıpta hamile kalmak çok düşük bir şans.
Ertesi gün hapını ilkinde kullandım ikinci bir kaza oldu lakin korunmadım o sebeple olabilir mi diye düşünüyorum kedim sürekli kucağımda mırlayarak geliyor :)

güldüm ama inşallah hamılesindir ,
Gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Örnekleri olan bir şey bu ve sormak istedim. Köpekler mesela kanserin kokusunu bile alabiliyor. Hamileliği hissediyor hayvanlar. Yaşayan çok kişi okudum ve burda da yaşayan oldu mu sormak istedim.

Belirtmemişim sanırım 2.beraberlikte bir kaza oldu ve korunmadım hiçbir şekilde bir kere kullandım bir daha kullanamazdım 2.yumurtlama dönemime denk geliyor. Kedi köpek konusunu da çok duydum kedim de normal davranışlarından farklı davrandığı için yaşayan birileri yazar belki diye düşündün
O kısmı anlamadım inşallah gönlünüzdeki neyse o olsun ertesi günü hapını ilkinde almışsınız 2 de almamışsınız etkisi devam eder mi bilemedim ama tutarsa da allahın takdiri ne diyelim.

Hayvanlar hissediyor evet.

Hatta bir arkadaşımın kedisi kıskançlıktan bebek dogmadan alınan eşyalarını çekmeden çıkarıp dağıttığını söylemişti 😍😆😆

Kimisi de karın bölgesinde uyuyormuş duymuştum.

Ama siz gebe olabilir misiniz onu bilemeyiz tabii..

Hatta bir arkadaşımın kedisi kıskançlıktan bebek dogmadan alınan eşyalarını çekmeden çıkarıp dağıttığını söylemişti 😍😆😆

Ama siz gebe olabilir misiniz

Ama siz gebe olabilir misiniz onu bilemeyiz tabii..
11 gün var daha ama ilginç bir şekilde benim de içimde olacak gibi bir his var 🤗

Canım test falan yaptın mı sonucu merak ettim. Bizde bir kaza yaşadık benimde çok azda olsa bir şüpem var. Benim kedimde hiç kucağıma gelmezken iki gündür gelip yatıyor aynısını bende düşünmüştüm sonra saçmaladığımı sandım ama başlığı görünce demek ki yalnız değilmişim 😂

Canım test falan yaptın mı sonucu merak ettim. Bizde bir kaza yaşadık benimde çok azda olsa bir şüpem var. Benim kedimde hiç kucağıma gelmezken iki gündür gelip yatıyor aynısını bende düşünmüştüm sonra saçmaladığımı sandım ama başlığı görünce demek ki yalnız değilmişim 😂
4 defa test yaptım biri comfort days erken gebelik testi reglime 4 gün kala kadar yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra kaset test aldım onun heyecandan markasını bile unuttum onda daha da silik çıktı. Sonra 2 tane bebe time aldım hiçbir şey yok reglim yarın normalde bebetime ile ilgili kötü yorumlarda okudum negatif olup hamile olduğunu öğrenen çok olmuş hayırlısı diyorum yarın gelmezse bir daha başka markada bir test yapıp sonucuna göre hemen kan vericem canım. Hakkımızda hayırlısı

Canım dün predictor early yaptım erken gebelik testi olanı 2.çizgi silik çıktı onda da kaset testte göremedim yok gibiydi hayali bir çizgi görür gibi oldum ama emin değilim. Sol kasığımda iğne batar gibi oluyor arada ve sanki çok doluluk var gibi. Bugün normalde reglim ama gelen bir şey yok akıntı var sadece birkaç gündür. Sağlık ocağında kan verdim yarın çıkacakmış sonucu bakalım inşallah bebişim gelir. Senin geçti mi günün?

Canım dün predictor early yaptım erken gebelik testi olanı 2.çizgi silik çıktı onda da kaset testte göremedim yok gibiydi hayali bir çizgi görür gibi oldum ama emin değilim. Sol kasığımda iğne batar gibi oluyor arada ve sanki çok doluluk var gibi. Bugün normalde reglim ama gelen bir şey yok akıntı var sadece birkaç gündür. Sağlık ocağında kan verdim yarın çıkacakmış sonucu bakalım inşallah bebişim gelir. Senin geçti mi günün?
Yazdığınıza gerçekten şok geçirdim sonucu bize de yazın merak ettim :D

2 kere korunmasız ilişkide birinde hap içtiğiniz halde hemen hamile kaldıysanız maşallah derim valla :KK70:
1 tanesi korumalı ertesi gün korunmasız ve ay içinde 3 4 defa daha korunmasız birliktelik oldu ve bir tanesi yumurtlama gününe denk geldi uygulamaya kaydediyorum çünkü. Diğerleri korumalıydı zaten

Kızlar buradan size de haber vereyim istedim reglime 4 gün ve 3 gün kala erken gebelik testleri yapmıştım hepsinde ikinci çizgi fazlası ile silik bir şekilde çıkmıştı regl günümde kan verdim bhcg hormonu 1 üzerinde çıktı hemşire hamile değilsiniz dedi ama ben çok araştırdım regl günü bhcg hormonu 1.20 olan bir arkadaş doktora sonucu gösteriyor geç döllenme olmuş olabilir diyor 1 hafta sonra testi tekrarlanıyor sonuç pozitif. Kan verdikten 2 gün sonra akşam idrarı ile yaptığım halde 2.çizgi çok daha net bir şekilde çıktı çarşamba yani. Perşembe testi tekrarladım onda da çizgi vardı daha da net. Bugün yine tekrarladım sabah idrarım ile yapmadığım halde 2.çizgi çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim sanırım geç döllenme oldu. Kusma baş dönmesi sol kasık batması yaşıyorum. Yarın özelde kan verdikten 2 saat sonra sonucu alıp sizinle de paylaşacağım :) Bu arada evdeki büyük kedim gelip karnımı koklamaya başladı ondan sonra küçük de gelip koklamaya başladı:)

Back
X