- Konu Sahibi KedicikMiyavv
tatlım su içtiği yerin etrafına soğan koy ikiye bölüp denedik oldu sevmiyorlar o kokuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kediyi nasıl evinize sokuyorsunuz anlamıyorumki ne hijyenik nede sağlıklı
kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
ev zaten nekadar temizlense çok pis kokuyordu.
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .
Kedi beslemek sünnettir. Hz. Muhammed, Uhud seferinde, ordunun önüne yavrularını emziren bir kedi çıkınca, kedinin başına ezilmemesi için bir nöbetçi dikip koca bir orduyu o kedinin etrafından dolaştırmış. Ve seferden döndüğünde o nöbetçiden kediyi istemiş ve sahiplenerek adını Müezza koymuş. Siyah beyaz bir Habeş kedisiymiş Müezza. Ağzının içinde üst damağında lekeleri varmış. Bu sık rastlanmayan damağında leke olan kedilerin Müezza'nın soyundan geldiği kabul edilir. Müezza, muhtemelen bir sokak kedisiydi ve Mekke'nin sıcak kavurucu çöl sokaklarından Hz. Muhammed'in ilgisi ile kurtulmuştu.
Hz. Muhammed, kedisi Müezza'yı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammed'in giysisinin ucunda uyuya kalmış. Her kedi dostu gibi uyuyan bu güzelliğe kıyamayan Hz. Muhammed, Müezza'yı uyandırmaktansa giysisinin ucunu usulca keserek kalkmayı tercih etmiş. Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).
kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .
Yahu kabindan temiz suyu eksiltmem ama beyfendi totosunu kaldiripda suyuna gitmez nerde bardak surahi daldirir kafayi
biz de klozet katini kullanmiyoruz digeri var alaturka mi ne bilmiyorum iste klozet olmayan
hani su doldurdugumuz tas degilde o sey varya ona haliyle damliyo doluyo falan bi bakiyorum sip sip onu iciyo esssek
hani yasida buyuk hastalanmaya musait zaten ustune titriyorum deli olacagim
bagiriyorum hafifce kafasina vuruyorum kizdigimi anlasin diye ama yok
haliyi tirmalayinca ben kendimi yirtiyorum donup bakmiyo annem bagirinca kaciyo hemen acaba beni kaale mi almiyo?
napicam nasil biraktiririm bu huyunu
o gun onumdeki biseyi yaladi masamdan hopladi kicini sallaya sallaya tuvaleteoylede alismis koparicam kafasini az kaldi
![]()
öyle yaptığında azcık su sıçrat. bizimki bahçeye çıkınca su sıçratıyoruz eve kaçıyor.
![]()
tuvalette soğan olur mu kitatlım su içtiği yerin etrafına soğan koy ikiye bölüp denedik oldu sevmiyorlar o kokuyu
suyu içtiğinde değil de tuvalete girdiğinde hemen çıkması için yapsan belki daha iyi olur. :26:Yapiyorum zaten nefret ediyoama ben kalici bi cozuma riyorum ben yokken yapmasn diye
![]()