Kedim tuvaletten su iciyor deli olacagım :(((

Yapıyorlar öyle yaramazlıklar. Amaan kafasına falan vurmayın kıyamam ben onlara.serin suyu seviyorlar ondan bu hareketleri.Benim kedim küçük alaturka tuvaleti kullanır, orası yalnızca onun ve oradaki su dökülen kaptan içmeyi sever.bizde sürekli doldururuz kabı.Ayrı kabada koydum su mamasının yanına ama öbür kabı daha çok seviyor çünkü serin su istiyor.

kediyi nasıl evinize sokuyorsunuz anlamıyorumki ne hijyenik nede sağlıklı
kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
ev zaten nekadar temizlense çok pis kokuyordu.
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .

Kedi beslemek sünnettir. Hz. Muhammed, Uhud seferinde, ordunun önüne yavrularını emziren bir kedi çıkınca, kedinin başına ezilmemesi için bir nöbetçi dikip koca bir orduyu o kedinin etrafından dolaştırmış. Ve seferden döndüğünde o nöbetçiden kediyi istemiş ve sahiplenerek adını Müezza koymuş. Siyah beyaz bir Habeş kedisiymiş Müezza. Ağzının içinde üst damağında lekeleri varmış. Bu sık rastlanmayan damağında leke olan kedilerin Müezza'nın soyundan geldiği kabul edilir. Müezza, muhtemelen bir sokak kedisiydi ve Mekke'nin sıcak kavurucu çöl sokaklarından Hz. Muhammed'in ilgisi ile kurtulmuştu.

Hz. Muhammed, kedisi Müezza'yı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammed'in giysisinin ucunda uyuya kalmış. Her kedi dostu gibi uyuyan bu güzelliğe kıyamayan Hz. Muhammed, Müezza'yı uyandırmaktansa giysisinin ucunu usulca keserek kalkmayı tercih etmiş. Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).

ne tatlı şu kediler yazdıklarınızı okumak bile çok hoşuma gidiyo benim kedim yok sokak kedilerini severim onlar bile küçücük bi ilgi gördümü nasıl şımarıyolar:) eev kedisi daha farklıdır heralde bigün müsait bi evim olursa almayı çok isterim

Kedi beslemek sünnettir. Hz. Muhammed, Uhud seferinde, ordunun önüne yavrularını emziren bir kedi çıkınca, kedinin başına ezilmemesi için bir nöbetçi dikip koca bir orduyu o kedinin etrafından dolaştırmış. Ve seferden döndüğünde o nöbetçiden kediyi istemiş ve sahiplenerek adını Müezza koymuş. Siyah beyaz bir Habeş kedisiymiş Müezza. Ağzının içinde üst damağında lekeleri varmış. Bu sık rastlanmayan damağında leke olan kedilerin Müezza'nın soyundan geldiği kabul edilir. Müezza, muhtemelen bir sokak kedisiydi ve Mekke'nin sıcak kavurucu çöl sokaklarından Hz. Muhammed'in ilgisi ile kurtulmuştu.

Hz. Muhammed, kedisi Müezza'yı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammed'in giysisinin ucunda uyuya kalmış. Her kedi dostu gibi uyuyan bu güzelliğe kıyamayan Hz. Muhammed, Müezza'yı uyandırmaktansa giysisinin ucunu usulca keserek kalkmayı tercih etmiş. Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).

Peygamber Efendimizin kedi bslediğini ve sünnet olduğunu biliyodum ama bu kadar ayrıntı bilmiyodum onun içtiği sudan abdest alması çok ilginç geldi

kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .

bu nasil bir onyargi?
Evi pis kokuyorsa bu arkadasinizin pisligidir hanfendi. Bu kediler yikaniyor pudralaniyor traslaniyor taraniyor. Mis gibiler, zaten zati alleri temizlik hastalari.
Ona bakarsaniz bircok insan les gibi kokar agzi kokar ter kokar dislerni fircalamaz tirnaklari tuvaletten daha pistir o zaman kimseyle gorusmeyelim evlenmeyelim dokunmayalim.
Lutfen, hayvanlara bu sekilde bakip kendinizide baskalarinida sogutmayin.
Evde hayvan beslemek ozelliklere cocuklarin bagisikligina, empati gucune ve duygusal gudulerine olumlu yonde ilerleme katar.
ayrica kokan bi ev kedisi BULAMAZSİNİZ. Bilmedende ithamlarda bulunmayiniz bircok doktor tanidigimizin cocuk sayisi kadar kedileri var neredeyse. Sagligi onlardan daha iyi bileceginizi sanmiyorum.
İyi gunler.

Son düzenleme:

kedinin ve evin temiz olması kediyle değil sahibiyle alakalı bir şey. hem bizim kedilerimiz miss gibi kokuyor. :16: miss gibi kokuyor böyle öperken kokluyorum. siz 1 saat yürüseniz terler pis pis kokarsınız o hayvan terlemiyor kokmuyor. :27: sahibini esgeçemeyeceğim tabii.

Yahu kabindan temiz suyu eksiltmem ama beyfendi totosunu kaldiripda suyuna gitmez nerde bardak surahi daldirir kafayi:15:

biz de klozet katini kullanmiyoruz digeri var alaturka mi ne bilmiyorum iste klozet olmayan:27:

hani su doldurdugumuz tas degilde o sey varya ona haliyle damliyo doluyo falan bi bakiyorum sip sip onu iciyo esssek :(

hani yasida buyuk hastalanmaya musait zaten ustune titriyorum deli olacagim:(

bagiriyorum hafifce kafasina vuruyorum kizdigimi anlasin diye ama yok

haliyi tirmalayinca ben kendimi yirtiyorum donup bakmiyo annem bagirinca kaciyo hemen acaba beni kaale mi almiyo?:52:

napicam nasil biraktiririm bu huyunu :(

o gun onumdeki biseyi yaladi masamdan hopladi kicini sallaya sallaya tuvalete :19: oylede alismis koparicam kafasini az kaldi :27:

:27::27: öyle yaptığında azcık su sıçrat. bizimki bahçeye çıkınca su sıçratıyoruz eve kaçıyor. :37:

kedilerin asi aykırı davranışları genetik özelliğinden, özgürlüklerine düşkün oluşlarından gelir. nerden nasıl su içeceği, ne yiyeceği, nerde uyuyacaklarına kendileri karar vermek ister. bir bakmışsın sen kedinin değil, kedi senin sahibin oluvermiş :27:

Back
X