Kedim ve ayrık otu

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
Merhaba acil yazıyorum hanimlar inşallah goren olur 6 yaşında bir erkek kedim var ben bugün bahçe iş yaparken ben fark etmeden ayrık otu yemis en fazla 1 dal kadar, bilgisi olan varmı dokunurmu? yedikten 1 saat sonra ses kısıklığına benzer bişey yaşadı bir kaç dakika ama geçti şuan biseyi görünmüyor gibi ama ben yine de çok korkuyorum Allah rızası için bilgisi olan varsa bana yazsın nette çok araştırdım köpekler için faydalı yazıyor kediler için bilgi yok maalesef :KK43:

Bir şey olmaz. Benimki de yer. Zaten her hayvan içgüdüsel olarak bilir hangi otu yiyeceğini. Bilâkis midedeki tüyleri kusarak atmasına yardımcı olur. Bırak yesin. Hatta buğday çimlendir yesin. Endişelenmeyin.

Bir şey olmaz. Benimki de yer. Zaten her hayvan içgüdüsel olarak bilir hangi otu yiyeceğini. Bilâkis midedeki tüyleri kusarak atmasına yardımcı olur. Bırak yesin. Hatta buğday çimlendir yesin. Endişelenmeyin.
Çok teşekkür ederim benimki normalde çok ot yer tere ıspanak semizotu.. bunu ilk defa yedi ses kısıklığını görünce inanılmaz endişelendim gece gece tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok sagolun

Hayatımı kedilere vakfettim neredeyse 😀😃 tabiki uzman değilim ama bahçede hangi otu yiyeceğini bilir onlar. Rahat olun.

Back
X