- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin

Arkadaşlar dün balkona çıktım. Kedimde peşimden geldi ve nasil olduğunu anlamadan 3. Kattan aşağıya düştü. Çimenlik bir alana düştü. Ben aşağıya indiğimde yüksekce bir dolabın üstündeydi. Düştükten sonra oraya kendisi hoplamış. Ordan aldım.
Hemen yalvar yakar bir veterinere muayenehanesini açtırdım (cebini internetten buldum malum bayram her yer kapali) kedimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Iç kanama+odem dagitici+ağrı kesici yaptı. (Öyle hatırlıyorum ). Ama kedim bugün sersem gibi.
Bisey olacak diye çok korkuyorum
Herkes kolay değil kaza geçirdi diyor ama yine içim rahatsız. Geçen senede konu açmışım hıh hıh hıh böyle nefes alıyor gibi.
Dipnot: yaşadığım şehirde ve kendi evimde değilim . Şu an akdenizdeyim. Benim evime göre daha sıcak ve nemli bölge. Onun için mi böyle?
Birde gece boyu oturduk. Aynı şekilde bana baktı durdu sadece. Ama geceye kadar çok iyiydi iplerle oynadı koşturdu.
Çok karışık yazmis olabilirim şimdiden kusura bakmayın . Ne yapayım? Tekrar veterinere goturebilirim ama orda da çiğlik atıyor. Sanırım fobi oluştu. Sürekli iğne için gittiğimiz için. Ve kıyamıyorum bağırmasına.
Ekleme: veteriner bir arkadaşıma kamera görüntülerini attim. Hayvan çok yorgun rahat bırak dedi. Bor dinlensin dedi ama uyumadı sabaha kadar. Ben hiç dokunmadım . Sadece uzaktan izledim.
Son düzenleme: