- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Açık midir bugün? Mutlaka vardır. Bulurum.Veterinerlik fakültesi varsa bulunduğunuz yerde, oraya götürebilirsiniz. Daha iyi olur sanki.
Canim mersindeyim. En serin yer bizim evimizden yine sicakKırık vs yok sanırım
Bu durumda bi tek iç kanamadan korkabilirsin bunun için de iğne yapmışlar
Serin bi oda varsa kedini orada tut istersen
Nefes alışını düzeltip düzeltmediğine bakarsın
Canim mersindeyim. En serin yer bizim evimizden yine sicak
Bol bol balık veriyorum canim. Nefes alıyorken derin derin salıyor normal mi bu? Veteriner dediki ağrıdan çok normal. Ama diyafram yırtığı diye bsiey okudum. Olabilir mi kiKıyamam ya
Gecen sene bizim mahallede de bir kedi yüksekten düşmüş
Mahallenin kedili kadını olduğum için beni çağırdılar, götürdüm doktora. İç kanama önlemek için ve kaybettiği enerjisi için serum taktılar. Birkac gün dinlensin dediler. İki güne kendine geldi. Hala da sokaklarda, hala çok zıpır :)
Sersem olmasi normal çünkü zor şeyler yaşadı. Belki bir yerleri ağriyor ve ağrisinin düşmeye bağlı olduğunu bilmediği için strese giriyor.
Kedilerin psikolojileri çok hassas
Benim kedim ben sahiplenmeden önce talihsiz bir olay yaşamıştı, o olayın etkisiyle hala bizim dışımızdaki tüm insanlardan korkup saklanıyor. Fobisi var, ev dışına çıkamiyor. Senede bir aşı yaptırmaya götürüyorum, stresten burnu falan kanıyor, ağız bölgesindeki tüyler dökülüyor. Yani hiç doktora götürmesem daha sağlıklı :)
Senin kedinin iyileşeceğine inanıyorum çünkü kediler güçlü hayvanlardır. Benim kedişin başına neler gelmiş, keşke sadece düşmüş olsa. Ne ameliyatlar geçirmiş... Ama maşallah şimdi topallamiyor bile
Boşuna 9 canlı dememişler... Sen kediye fazla ilişme, üstüne çok varma. Bırak gölge ve karanlık bir yerde saklansin azıcık. Ödül krakeri satılıyor ya, onlardan al. Balık falan ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?