kedim zeytin yemeye bayiliyor:) sizde deneyin

_ebru32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
7.276
40
108
Almanya
evetttt kedim zeytin yemege bayiliyorr.. bunu gec fark ettim ama sevdigini defalarca belli etmisti aslinda..
2 dk mutfaga gideyim dedim geldigimde kedim masanin üzerinde zeytin giligini yaliyordu bogazina falan kacar diye hemen alayim dedim ama ne care kedim iki patisinide koydu üzerine vermek istemiyor... zorla almaya calistim ama cok inat etti vermedi :9:

bi süre sonra yine ayni hareketi yapti benide meraklandirdi tabi

hemen bitane giliksiz yesil zeytin verdim öyle bi güzel yediki inanamadimmmmm :9:
kedi zeytin yermi dedim yaaa sonra nette arastirdimm
bazi kediler cok severmis zeytini

ve söyle bir yaziya denk geldim:
Modern mutfakların tekrar keşfettiği ve sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen zeytinin kediler üzerinde de çok önemli faydaları olduğuna inanılmaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirmekten, doğal antibiyotik etkisine kadar bir çok alanda zeytin kedilerin sağlık sistemine olumlu katkılar sağlar. İdrar yolu rahatsızlıklarında da zeytinin faydası olduğu düşünülmektedir.

sizlerde deneyinn belki sizinkilerde severr hem yararini görmüs olur pisiciklerimiz :9:
ben simdi arada bir 2 tane giliksiz veriyorum cok severek yiyor :9:

Bizim kedi de siyah zeytin seviyor ama çekirdeği yüzünden vermiyoruz :1::1::1::1:..Benim başka bir kedim salatalık seviyordu,bir başkaası da çikolata,kediden kediye garip özellikler oluyor :))

ivet benim kızda zeytin yiyomuş dün keşfettim :))))))))))))))))yavyum benim et yemez ama zeytin yer ilginç pisimmmmmmmmmmmmmmmmm :31:

benim kedim de zeytine bayılıyor, yeşili siyahı hiç farketmez kokusunu alınca çıldırıyor :1: kızım da bir değişik ya kayısı, biber,çilekli yoğurt ve daha bir sürü yememesi gereken şeye ölüp bitiyor :37:

zeytinmi çok ilginçmiş ya :) bizimki çim falan seviyor 2.5 yasında oldu. en garip yediği şey dolma ve dolmaya bayılıyor :)

Bnm kedimde findiga bayiliyo. Ama hepsini yemiyo. Simarik biraz. Findigin kabuksuz ve soyulmus olmasi cok onemli. Simarik :). Yoksa tarafina bile bakmiyo

Benim kızım da dondurmaya ölüp bitiyor :131:
Zeytini ilk defa duyuyorum. Tuzlu olduğu için bir zararı olmaz mı acaba?

Benim kızım da dondurmaya ölüp bitiyor :131:
Zeytini ilk defa duyuyorum. Tuzlu olduğu için bir zararı olmaz mı acaba?

Benim melek olan oğlumda :14:dondurmaya bayılırdı külahın alt tarafını kırıp dondurma koyardık külahı tutardım elimde oda yalaya yalaya bi güzel yerdi:131:

Back
X