evetttt kedim zeytin yemege bayiliyorr.. bunu gec fark ettim ama sevdigini defalarca belli etmisti aslinda..
2 dk mutfaga gideyim dedim geldigimde kedim masanin üzerinde zeytin giligini yaliyordu bogazina falan kacar diye hemen alayim dedim ama ne care kedim iki patisinide koydu üzerine vermek istemiyor... zorla almaya calistim ama cok inat etti vermedi
bi süre sonra yine ayni hareketi yapti benide meraklandirdi tabi
hemen bitane giliksiz yesil zeytin verdim öyle bi güzel yediki inanamadimmmmm
kedi zeytin yermi dedim yaaa sonra nette arastirdimm
bazi kediler cok severmis zeytini
ve söyle bir yaziya denk geldim:
Modern mutfakların tekrar keşfettiği ve sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen zeytinin kediler üzerinde de çok önemli faydaları olduğuna inanılmaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirmekten, doğal antibiyotik etkisine kadar bir çok alanda zeytin kedilerin sağlık sistemine olumlu katkılar sağlar. İdrar yolu rahatsızlıklarında da zeytinin faydası olduğu düşünülmektedir.
sizlerde deneyinn belki sizinkilerde severr hem yararini görmüs olur pisiciklerimiz
ben simdi arada bir 2 tane giliksiz veriyorum cok severek yiyor
2 dk mutfaga gideyim dedim geldigimde kedim masanin üzerinde zeytin giligini yaliyordu bogazina falan kacar diye hemen alayim dedim ama ne care kedim iki patisinide koydu üzerine vermek istemiyor... zorla almaya calistim ama cok inat etti vermedi

bi süre sonra yine ayni hareketi yapti benide meraklandirdi tabi
hemen bitane giliksiz yesil zeytin verdim öyle bi güzel yediki inanamadimmmmm

kedi zeytin yermi dedim yaaa sonra nette arastirdimm
bazi kediler cok severmis zeytini
ve söyle bir yaziya denk geldim:
Modern mutfakların tekrar keşfettiği ve sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen zeytinin kediler üzerinde de çok önemli faydaları olduğuna inanılmaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirmekten, doğal antibiyotik etkisine kadar bir çok alanda zeytin kedilerin sağlık sistemine olumlu katkılar sağlar. İdrar yolu rahatsızlıklarında da zeytinin faydası olduğu düşünülmektedir.
sizlerde deneyinn belki sizinkilerde severr hem yararini görmüs olur pisiciklerimiz

ben simdi arada bir 2 tane giliksiz veriyorum cok severek yiyor