Şu an öyle kötüyüm ki. sabah rahatsız olduğunu duydum aradım bulamadım seni. korktum başına bişey gelmesinden aradım yok. en son gören kişi halsiz yattığını söyledi. daha dün seninle oyunlar oynamıştık. yine sırnaşıyordun iş yaptırmıyordun bana illa o boyunun altını okşayacaktım yoksa asla gitmezdin. sevdim oynadım seninle. bilmezdim ki seninle son oynayışımız olacağını. En son gören kişiyi aradım üzülmemem için bişey sölemedi ama görmüşler yerde yatıyormuş dediğimde sanırım araba çarpmış bahçıvanlar da çöpe atmış dedi. ben şimdi senin öldüğüne mi üzüleyim yoksa haketmediğin şekilde orda yatmana mı? gidemiyorum seni o halde göremem ki ben. ne yapacağım bilmiyorum ama orda olmayı haketmiyorsun sen kara oğlum benim.
Bir kedi öldüğünde içinde renkleri eksilir insanın
Sanırsın dünyada tüm uğraşın oydu da; onsuz sebepsiz ve gereksiz kaldın dünyada
Oğul derken içi titrer insanın
Başın sağolsun diyeceğim ama bir işe de yaramaz biliyorum
çok üzüldüm.. Nasıl bir zihniyettir bu kediyi ezip çöpe atmak.. Allah korusun en korktuğum şey bir canlıya çarpmak Bir gece yolda giderken önüme aniden kedi çıktı Allahtan hızlı gitmiyordum birden durdum arkamdaki araba bana çarptı .İnanın çarpması falan hiç umurumda olmadı.. Çok şükür ezmedim o kediyi diye şükrettim..
Bir kedi öldüğünde içinde renkleri eksilir insanın
Sanırsın dünyada tüm uğraşın oydu da; onsuz sebepsiz ve gereksiz kaldın dünyada
Oğul derken içi titrer insanın
Başın sağolsun diyeceğim ama bir işe de yaramaz biliyorum
çok sağol. benim ayak seslerimden anlardı geldiğim koştura koştura atlardı kucağıma. kıskançtı da başka kediyi sevsem küserdi bana yanaşmazdi beyfendi. sonra sev beni de barışalım der gibi sırnaşırdı. beni en çok üzen çöpe atılması.
çok sağol. benim ayak seslerimden anlardı geldiğim koştura koştura atlardı kucağıma. kıskançtı da başka kediyi sevsem küserdi bana yanaşmazdi beyfendi. sonra sev beni de barışalım der gibi sırnaşırdı. beni en çok üzen çöpe atılması.
çok üzüldüm, okurken gözümden yaşlar aktı. iyiki görmediniz, benim oğluşum ellerimde öldü, sabahtan akşama kadar kurtarmaya uğraştık. kurtaramayınca kucağımdan bırakamadım son nefesini verene kadar sarıldım. çok kötü etkileniyorsunuz.
çok üzüldüm, okurken gözümden yaşlar aktı. iyiki görmediniz, benim oğluşum ellerimde öldü, sabahtan akşama kadar kurtarmaya uğraştık. kurtaramayınca kucağımdan bırakamadım son nefesini verene kadar sarıldım. çok kötü etkileniyorsunuz.
Üzücü bi durum.. hele ki bu kara kedilere karşı ayrı bi sempatim var benim, renklerinden dolayı bazi cahiller tarafından dışlandıklarından dolayı belkide... hepsi birer meleke onların.