Kedim

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Merhaba kızlar
Önceki konularımda da bahsetmiştim ben bir kedi sahiplendim. Oğlumla ilgili hiç bir sıkıntım yok.
Fakat sorun şu bizim yavru ile arada acemiliklerimiz oluyor. (Çok şükür ciddi bir sorun hiç yaşamadık)
Aklıma takılan birşey var. Yaz geldi ama bizim yavru ara ara cam kenarına oturuyor. Yaz gelip camları açmam gerektiği zaman düşmemesi için ne yapmam gerekiyor.
Birde kedi mamasını biraz fazla almıştım. Gülmeyin ama sıcaktan bozulur mu buzdolabında saklamam gerekir mi? Yada bozulmaması için nasıl bir yerde saklamalıyım??

Merhaba kızlar
Önceki konularımda da bahsetmiştim ben bir kedi sahiplendim. Oğlumla ilgili hiç bir sıkıntım yok.
Fakat sorun şu bizim yavru ile arada acemiliklerimiz oluyor. (Çok şükür ciddi bir sorun hiç yaşamadık)
Aklıma takılan birşey var. Yaz geldi ama bizim yavru ara ara cam kenarına oturuyor. Yaz gelip camları açmam gerektiği zaman düşmemesi için ne yapmam gerekiyor.
Birde kedi mamasını biraz fazla almıştım. Gülmeyin ama sıcaktan bozulur mu buzdolabında saklamam gerekir mi? Yada bozulmaması için nasıl bir yerde saklamalıyım??

Ben mamaları 10 kg olarak alıyorum. Bantlı oluyor zaten ağzı. Öyle duruyor. Bozulmuyor. Ama çok sıcak yerde tutmayın.
Kediler için pencerelere takılan sineklikler var onlardan taktırabilirsin. Çelik telden yapıyorlar. Biz de çok korkuyorduk fakat Allah'a şükür bizimki alıştı, balkonda sandalyede oturup dışarıyı seyrediyor devamlı. Ama sürekli gözümüz üstünde.

Ben mamaları 10 kg olarak alıyorum. Bantlı oluyor zaten ağzı. Öyle duruyor. Bozulmuyor. Ama çok sıcak yerde tutmayın.
Kediler için pencerelere takılan sineklikler var onlardan taktırabilirsin. Çelik telden yapıyorlar. Biz de çok korkuyorduk fakat Allah'a şükür bizimki alıştı, balkonda sandalyede oturup dışarıyı seyrediyor devamlı. Ama sürekli gözümüz üstünde.
Hemen araştırmalıyım çok teşekkür ederim

Metal sinekliklerden taktırın.
Tekirmiş bir de sanırım. Avcılık dürtüsü diğer kedilere göre daha baskındır tekirlerde. Kuşa sineğe atlayacam diye uçar aşağıya allah korusun.

Mamayı ışık almayan çok sıcak olmayan bir yerde saklayın sıkıntı olmaz.

Kedi maması iyi muhafaza edilirse bozulmaz. Cama sineklik yaptırın ama açılıp kapanan cinsten olmasın.

Sineklik taktırın. Kediler meraklıdırlar atlayabilir de düşebilir de.
Benim kızım kaşla göz arası mutfagın balkonuna çıkıp aşağı katta oturan gudubet kadının balkonuna inmiş ordan da kadının evine girmişti. :KK53::KK70:
Mamayı da çok fazla almayın kedi zaten küçükse uzun süre bitiremez bayatlar mama. Alırken de son kullanma tarihini kontrol edin.
Kuru mamayı dolapta saklamanıza gerek yok. Paketinden çıkartmadan serin ve kuru yerde muhafaza edin
Yaş mamalar da açıldıktan sonra dolapta saklanıp 3 gün içinde yedirilmeli.
Ben yaş mamayı kendim evde tavuk ve sebzelerle hazırlayıp 1 yedirmelik poşetleyip buzluğa atıyorum.
Hem ekonomik hem de sağlıklı diye düşünüyorum.
Hazır yaş mama verdiğim zamanlar tuvaletleri çok kokardı sanırım içindeki aromalar sebebiyle öyle oluyor.

Son düzenleme:
aynı dert beni de sardı bu ara..hadi camları yukarıdan açıyorum zaten ama balkon kapısı ne olacak.yazın sürekli girip çıkıyoruz balkona..sineklik yaptırıcam ama aralık unutursak gördüğü gibi fırlıyo bizimki balkona..Allah korusun bütün kuzucukları..iki ay oldu muhabbet kuşumu kaybedeli..hala içim acıyo..birde oğluşuma birşey olursa hiç dayanamam..

mama konusunda bende meraktayım yaz gelince sıcaktan bozulma kurtlanma vs olur mu?..dün indirim vardı bi sitede 10 kiloluk çok hesaplıya geliyordu ama korkudan alamadım..

Back
X