Kedimcigim Dogurmuyooorr....

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kızlar :)) canım yavrum, kızım hamile :) hem de 67gunluk. Hala doğumu bekliyoruz ama bir türlü gelmiyorlar. Veterinerimizi aradım, şu an buraya gelmeniz belki de strese sokar ve doğumu geciktirir dedi ama içim rahat değil.
Normali en fazla 65 diyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Yaşayan var mı?

Merhaba .
Doğum yapacağı zaman pek hareket etmez , yuvasından çıkmaz , hareketleri nasıl ?

Merhaba .
Doğum yapacağı zaman pek hareket etmez , yuvasından çıkmaz , hareketleri nasıl ?
Canım her şey normal.. Yemesi içmesi gezmesi.. Yani tabiki kilo aldığı için yavaşladı ama ekstra farklı bir durum yok

İnşAllah anne de bebekleri de kurtulur , vakti vardır belki . çok heyecanlı ya takipteyim ❤
Canım her şey normal.. Yemesi içmesi gezmesi.. Yani tabiki kilo aldığı için yavaşladı ama ekstra farklı bir durum yok

Doğurur insallah sağlıklı bir sekilde.

Merhaba , doğurdu mu kediniz ?
Ah hayır hayır.... Kafayı yiyeceğim artık :) nadir de olsa 70 güne kadar doğum olabiliyormus. İçeride bebekleri hareket ediyorsa ve anne hareketli ise korkma dedi veteriner. Hala bekliyoruz :)

Ya yerim onu, hamiledaşım benim :KK70:
Doğuracağı gün inanılmaz belli ediyorlar. Ağızlarından salya gelmeye başlıyor, ağızları açık hızlı nefes alıyorlar, yattıkları yerde kalıyorlar epey tuhaflaşıyorlar. Anlarsınız yani doğum başladığını. 2 kedim doğum yaptı gün saymamıştım gün hakkında bilgi veremem ama bu şekildeydi. Sağlıkla doğursun :anneadayı:

Ya yerim onu, hamiledaşım benim :KK70:
Doğuracağı gün inanılmaz belli ediyorlar. Ağızlarından salya gelmeye başlıyor, ağızları açık hızlı nefes alıyorlar, yattıkları yerde kalıyorlar epey tuhaflaşıyorlar. Anlarsınız yani doğum başladığını. 2 kedim doğum yaptı gün saymamıştım gün hakkında bilgi veremem ama bu şekildeydi. Sağlıkla doğursun :anneadayı:
Çok sagolun bilgi için. Su anda hiçbir şekilde belirti yok gayet evin içinde takılıyor :) çoğunlukla uyuyor ama o şekilde bir belirtisi yok yani.. Bebekleri de içinde oynuyorlar, sağlıklı olduğunu düşünme sebebim bu :)
Peki kolay oldu mu sizinkilerin doğumu? :) yani bana çok ihtiyacı olur mu? İlk doğumu ve de :)

70+ günü bulan oluyormuş diye duydum.ne şanslısınız ya keşke bende öyle birşeye şahit olsam ama korkup vazgeçtim dişi kedi almaktan:KK48:birdr yavrular kötü insanlara düşer falan diye endişelendim ama bebişler çok tatlı olur kesin:KK51:

Back
X