• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedime araba çarptı

Ablamla birlikte sahiplendiğimiz 11 kedimiz var, ablamın evinde yaşıyorlar, bende gündüz kimse olmadığı için kendi evimde yok. Şu an karda dışarıda kalmasın diye Perşembe gününden beri misafir ettiğim bir sarman kızım var. Ablamdakilerin hepsi elimde büyüdü, 2,5 yıl öncesine kadar birlikte yaşıyorduk ama ben oğlumun yerini bırak yanına bile koyamadım kimseyi, o bambaşka bir dünyaydı benim için. Hayvanlardan hiç çekmedim elimi ama onun acısı hala içimi kavuruyor, hala her sabah onunla uyanıyorum, gece uyumadan son düşündüğüm o oluyor. Dilsiz, sözsüz bir sevdaydı benim oğlum. Sabrı, almadan sevmeyi, fedakarlığı, dua etmeyi, mucizeleri onunla öğrendim ben, nasıl dolar ki yeri. Forumda onunla ilgili bir günlüğüm var, içimi döküyorum ara sıra, dayanamadığımda karalıyorum bir kaç satır, bazen çok taşıyor içimden...
:/ sizin sevginizde cok büyükmüş basınız sağolsun bakıcam günlügünüze :/

Üzüldüm sizin için, benim de bir kedim var, insan nasıl da bağlanıyor. Sanki bir aile üyesi o da.. Bizim de köpeğimiz kayıp 10 gündür. Yakın çevrede olsa ölüsü ya da dirisi mutlaka bir haber veren olurdu, çevre mahalleler bile tanıyordu, herkes çok severdi onu.. Çalındığını düşünüyoruz. Ama hala umudumuz var belki çıkar gelir diye.. Çok üzülüyorum.

Neden dışarıdaydı bu karda sorması tuhaf olacak ama? Her yerde vurdumduymaz, ota çöpe şikayet yağdıran canlılardan nefret eden robotik insanlarla doluyken hayvanlarınızı kaderine salmayın wc için bile... :KK43: Acını en derinden hissediyorum şu an, çarpan şeytanı bulsan çözüm olur mu onu da bilemiyorum ama lütfen özellikle arabaların çok olduğu yerde salmayın hayvanları... Başın sağ olsun:KK43: etraftan sorup soruştur ama kim çarpmışsa...
o gün kar yoktu bizim burda istanbuldayım ben bizim ev cevresinde gezerdi sürekli sokaktan sahiplenmistik onu zaten

Üzüldüm sizin için, benim de bir kedim var, insan nasıl da bağlanıyor. Sanki bir aile üyesi o da.. Bizim de köpeğimiz kayıp 10 gündür. Yakın çevrede olsa ölüsü ya da dirisi mutlaka bir haber veren olurdu, çevre mahalleler bile tanıyordu, herkes çok severdi onu.. Çalındığını düşünüyoruz. Ama hala umudumuz var belki çıkar gelir diye.. Çok üzülüyorum.
umarım bulunur tez zamanda cok üzücü :/

İnsanlar ne duygusuz ne vicdansız olmuş arkadaş. Can ya can. Sevmeyebilirsin ama saygın, Allah korkunda mı yok be..
canım başın sağolsun kendimi bildim bileli hayvanlarla vakit geçirdim. Besledim.. Elbet melek olan hayvanlarım da oldu.. muhabbet kuşum öldüğün de bende aşırı ağlamıştım.. bence bir süre alma acın taze.. belki birden bire yolda sahipsiz bir kedi çıkar karşına onu alır beslersin..

Kedinizi belediyeye gidip üzerinize kaydettirmişmiydiniz? Eğer kayıtlıysa size ait oldugu için çarpan kişiye bir yaptırım uygulanabilir ama kayıtlı değilse hiç boşa uğraşmayın.
Başınız sağolsun.
Benim tavsiyem de yeni bir kedi sahiplenmeniz olacak. Başıma geldi daha önce, inanın acınızı alıp götürüyor. Şimdi arada ölen kedim aklıma geldiğinde gözlerim doluyor ama eskisi gibi yanmıyor canım.
Yeni bir kedi sahiplenirseniz dışarı sakın alıştırmayın. Bir defa alıştıgında artık evde durmaz oluyorlar cunku. Eviniz bahce katı oldugu için de sineklik mutlaka taktırın cam kapı açıldıgında kaçamasın.
Keşke gunduz canları istediğinde çıkıp gönüllerince gezebilecekleri, üşüdüklerinde acıktıklarında sıcak korunaklı evlerine dönebilecekleri bir dünya olsaydı dısarısı. Ama bu şartlar altında dısarı cıkması cok tehlikeli.

Kedinizi belediyeye gidip üzerinize kaydettirmişmiydiniz? Eğer kayıtlıysa size ait oldugu için çarpan kişiye bir yaptırım uygulanabilir ama kayıtlı değilse hiç boşa uğraşmayın.
Başınız sağolsun.
Benim tavsiyem de yeni bir kedi sahiplenmeniz olacak. Başıma geldi daha önce, inanın acınızı alıp götürüyor. Şimdi arada ölen kedim aklıma geldiğinde gözlerim doluyor ama eskisi gibi yanmıyor canım.
Yeni bir kedi sahiplenirseniz dışarı sakın alıştırmayın. Bir defa alıştıgında artık evde durmaz oluyorlar cunku. Eviniz bahce katı oldugu için de sineklik mutlaka taktırın cam kapı açıldıgında kaçamasın.
Keşke gunduz canları istediğinde çıkıp gönüllerince gezebilecekleri, üşüdüklerinde acıktıklarında sıcak korunaklı evlerine dönebilecekleri bir dünya olsaydı dısarısı. Ama bu şartlar altında dısarı cıkması cok tehlikeli.

2kediannesi
kedimizi belediyeden üstümüze mi kaydettirmemiz gerekiyor?
bizimkinin karnesi var, ayrıca böyle bir işlem de mi yaptırmalıyız?

Aynısını bende yasadım.Köpeğime araba çarptı inanılmaz üzülmüştüm uzun bi sürede fotoğraflarına videolarına baka baka ağladım vallahi.Dediğiniz gibi evdeki oynamaları filan gözümün önünden hiç gitmedi. Kedi için durum tabiki öyle değildir ama biz köpeğime çarpan arabanın kim olduğunu öğrenmiştik plakayı filan. Babam polis olduğu için ona sormuştum napıyım diye, meğerse köpeği tasmasız yanında sahibi yokken salmak suçmuş asıl.Bunu herkes bilmezmiş.O yüzden köpeğe çarpan adama bişey yapamazsın demişti.Ailem başka şehirde yaşıyor ben okul için başka şehirde. Köpeğimde yanımdaydı zaten. Böyle yani hiç bişey yapamadım çok üzülmüştüm.Sonra o ölen oğlumu aldığım çiftlikteki veteriner hekimle konuştum. oğluşumun kardeşi olmuş annesi hamileymiş yine. Annesinin doğum yapmasını bekledim.Doğumdan sonra oğlumun kardeşini aldım :))) şimdi ona bakıyorum. İkinci oğlum gelene kadar ilkinin acısını atlatamadım.Sende düşünür müsün bilmem ama resmen benim için başka çare kalmamıştı ve gerçekten çok iyi geldi.Sanada tavsiye ederim.

2kediannesi
kedimizi belediyeden üstümüze mi kaydettirmemiz gerekiyor?
bizimkinin karnesi var, ayrıca böyle bir işlem de mi yaptırmalıyız?

Evet belediyeye kaydettirdiğinde artık senin özel mal varlığın gibi sayılıyor tasma numarası veriyorlar. Komşun falan şikayet ettiğinde de bir sey yapamıyor kimse.

Evet belediyeye kaydettirdiğinde artık senin özel mal varlığın gibi sayılıyor tasma numarası veriyorlar. Komşun falan şikayet ettiğinde de bir sey yapamıyor kimse.

Bunu bilmiyordum benim de patili pamuk tuylu kizlarimin asi karnesi kimliği var. Ama belediyeye kayit islem yaptırmadım. Belediyede hangi birime bas vuruluyor.

Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :KK43:
Uff çok üzüldüm yaa :-(
Kedileri çok seviyorum nerde görsem kirli de olsa alıp kucaklayasım gelir

Hayvanlara çok üzülüyorum böyle durumlarda :-(

Back
X