Lazer düşündüm ama kıyamadım ben kedime ama. Peşince uzun süre koşturup oynayınca onu patilerinin arasına alıp arka patilerle tırmalayarak dişini geçirmeyi seviyor. Yani o koşturma hırsını oyuncaktan çıkartıyor. Ama lazerde peşinden koşup koşup birşey elde edemiyor ya üzülüyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Bizim oyuncağımız ev sevdiğimiz alüminyum folyo. Folyolardan top yaptık. Dİğer oyuncaklarının yüzüne bakmıyor. Onun parkede çıkardığı tıkır tıkır sesi çok seviyor. Sehpanın püsküllü bir örtüsü var. Altına girip püsküllerine saklanıp ona folyo yani top attığımda ordan artist artist hareketlerle bana atması bazen dişleyerek savaş vermesi parçalamaya çalışması oldukca enerji harcatıyor.
Dediğiniz gibi bende bazen yorgun oluyorum halim olmuyor. Topunu ağzına alıp getirip ayağımın dibine koyuyor, görmemezlikten gelirsem de patisiyle dizime vuruyor gör diyor. Oynayalım diyor. Kıyamıyorum uzun uzun olmasa da oynuyorum oğlumla.
Lazerle oynatmak çok eğlenceli gelse de bu düşünceden kurtulmamı sağlayın ikna edin beni alıyım