Kedime bir çare?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.991
148.712
798
Kedim en çok koşmaca ve saklanbaç oyununu seviyor. Her gece bu oyunu mutlaka oynuyoruz. O yorulana kadar evde deli dana gibi onunla birlikre koşuyorum. :D Ama bazen yorgun oluyorum ve yarım saat 1 saat koscak halim olmuyor ama koşmaca oynamak istediginde oynamayinca miyavliyor salona cikip. Topla vs ikna edemiyorum. Mecbur koşuyorum. Nasil bir oyuncak alsam onu idare edip oyalayabilir? Cokta merakli bir kedidir. Ilgisini cekecek biseyler? Siz neler yapiyirsunuz kedi tutturunca?

Bizim kedi orali bile değil sasirdim kedinize bizim şaşkın yatar bütün gün oynamak istersede atarız bi önüne zeytin peşinde kosturur sonrada yer canı isterse de sevdirir kendini genelde çıkarı varsa yoksa oda yok bizle muhattap olmaz :KK30::KK70::-)

Yarın yeni bikac oyuncak alicam lazeride alayim bakayim. Yeni oyunlar oynuyoruz ama yeniyken hevesli oluyor işi cozunce hevesi cabuk kaciyor ilgilenmiyor. Mesela tabletten fare oyunu filan acmistim ilk sefer deli gibi oynadi sonra yüzüne bakmadi. :D bir kosturmacadan sıkılmadı gitti. :D umarim lazerdende sıkılmaz. Kendi kendine oynamayi sevmiyor galiba illa bende cosucam onunla...

Bak Sivriköşem sana garanti veririm çıldıracak lazerle oynarken. Sen hiiiç yorulmayacaksın. Benim 10 yaşındaki dana daha klik sesini duyunca başlıyo koşmaya koridorda :KK70:

Bizim kedi orali bile değil sasirdim kedinize bizim şaşkın yatar bütün gün oynamak istersede atarız bi önüne zeytin peşinde kosturur sonrada yer canı isterse de sevdirir kendini genelde çıkarı varsa yoksa oda yok bizle muhattap olmaz :KK30::KK70::-)

Benimkide gun icinde yatiyorda aksam ve gece cok çosuyor. Oyle onune bi oyuncak verince kendi kendine oyalanmiyor. Herseyden cabuk sıkılıyor ve özellikle benimle oynamak istiyor. Bizimki biraz ana kuzusu tuvalete gitsem bazen kapıda miyavlar oyle diyeyim. :D

Benimkide gun icinde yatiyorda aksam ve gece cok çosuyor. Oyle onune bi oyuncak verince kendi kendine oyalanmiyor. Herseyden cabuk sıkılıyor ve özellikle benimle oynamak istiyor. Bizimki biraz ana kuzusu tuvalete gitsem bazen kapıda miyavlar oyle diyeyim. :KK70:
oy oy ya ufak mi ki bizim 1 yaşında hoş kucukkende bağımlı değildi babam bile soğuk kedi diyor böyle çok havalı şımarık bi sarmosumuz var :-)

Bak Sivriköşem sana garanti veririm çıldıracak lazerle oynarken. Sen hiiiç yorulmayacaksın. Benim 10 yaşındaki dana daha klik sesini duyunca başlıyo koşmaya koridorda :KK70:

:D Onu alacagim yarın. Birlikte kosarken bende egleniyorum. Komik oluyor baya gulup egleniyoruzda ama yorgunken mecburiyetten koşuyorum o kotu oluyor. Lazerin yanında birde fare var biseyin icinde donuyor otomatik o da aklima gelmistide fare hep ayni dongude dönüyor sıkılırdı muhtemelen. Sagolun :D

:KK70: Onu alacagim yarın. Birlikte kosarken bende egleniyorum. Komik oluyor baya gulup egleniyoruzda ama yorgunken mecburiyetten koşuyorum o kotu oluyor. Lazerin yanında birde fare var biseyin icinde donuyor otomatik o da aklima gelmistide fare hep ayni dongude dönüyor sıkılırdı muhtemelen. Sagolun :KK70:
Tamam sonuçtan haberdar edersin beni de :halay:
Sadece direkt gözüne tutma lazeri olur mu..
Kırtasiyelerde de satılıyor 5 liralık bişeydi galiba..

Tamam sonuçtan haberdar edersin beni de :halay:
Sadece direkt gözüne tutma lazeri olur mu..
Kırtasiyelerde de satılıyor 5 liralık bişeydi galiba..

Tamamdır. Birde birsey sormak istiyorum. Normalde kedim 2 cis bi kaka yapardi. Normali bu diye biliyorum. Kisirlastirmadan sonra daha fazla diskilama ve cis yapiyor. Kisirlastirdikten sonra N&D tahilsiz kisir kedi mamasi yedirdim. Eskiye nazaran daha cok yaş mama yediriyorum. Bunlar mı etkiliyor? Hekime soyledim bunu ama yapsin iyi bisey diyor?
Operasyondan once kan testleri ve diski testi . Yapildi sıkıntı olsa cikardi diyorum ama?

Tamamdır. Birde birsey sormak istiyorum. Normalde kedim 2 cis bi kaka yapardi. Normali bu diye biliyorum. Kisirlastirmadan sonra daha fazla diskilama ve cis yapiyor. Kisirlastirdikten sonra N&D tahilsiz kisir kedi mamasi yedirdim. Eskiye nazaran daha cok yaş mama yediriyorum. Bunlar mı etkiliyor? Hekime soyledim bunu ama yapsin iyi bisey diyor?
Operasyondan once kan testleri ve diski testi . Yapildi sıkıntı olsa cikardi diyorum ama?
Canım,kedin erkekse mutlaka kısırlaştırılmış mama yemeli.
Dişiyse sadece kilo sorunu oluyor kısırlaştıktan sonra..
Çok çiş yapmaya başlaması bir sıkıntıya işaret de olabilir,normal de.. Vetin dediğini esas al bence..

A kız demişsin..
Tamam sorun yok;)
Evhamlanma:KK19:

Canım,kedin erkekse mutlaka kısırlaştırılmış mama yemeli.
Dişiyse sadece kilo sorunu oluyor kısırlaştıktan sonra..
Çok çiş yapmaya başlaması bir sıkıntıya işaret de olabilir,normal de.. Vetin dediğini esas al bence..

Erkek degil. Disi kedi. Onceki haline göre fazla yapıyor. Hekim sıkıntı yok dedi ama içten içe aklıma takılmiyor degil işte. Sadece ciş degil kakasinida gunde 1 maximum 2 yapardi simdi hergun 2 sefer filan yapiyor. Cisini maximum 3 yaparken simdi 4-5 oluyor :/

Lazer düşündüm ama kıyamadım ben kedime ama. Peşince uzun süre koşturup oynayınca onu patilerinin arasına alıp arka patilerle tırmalayarak dişini geçirmeyi seviyor. Yani o koşturma hırsını oyuncaktan çıkartıyor. Ama lazerde peşinden koşup koşup birşey elde edemiyor ya üzülüyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Bizim oyuncağımız ev sevdiğimiz alüminyum folyo. Folyolardan top yaptık. Dİğer oyuncaklarının yüzüne bakmıyor. Onun parkede çıkardığı tıkır tıkır sesi çok seviyor. Sehpanın püsküllü bir örtüsü var. Altına girip püsküllerine saklanıp ona folyo yani top attığımda ordan artist artist hareketlerle bana atması bazen dişleyerek savaş vermesi parçalamaya çalışması oldukca enerji harcatıyor.

Dediğiniz gibi bende bazen yorgun oluyorum halim olmuyor. Topunu ağzına alıp getirip ayağımın dibine koyuyor, görmemezlikten gelirsem de patisiyle dizime vuruyor gör diyor. Oynayalım diyor. Kıyamıyorum uzun uzun olmasa da oynuyorum oğlumla.

Lazerle oynatmak çok eğlenceli gelse de bu düşünceden kurtulmamı sağlayın ikna edin beni alıyım o_O

Lazer düşündüm ama kıyamadım ben kedime ama. Peşince uzun süre koşturup oynayınca onu patilerinin arasına alıp arka patilerle tırmalayarak dişini geçirmeyi seviyor. Yani o koşturma hırsını oyuncaktan çıkartıyor. Ama lazerde peşinden koşup koşup birşey elde edemiyor ya üzülüyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Bizim oyuncağımız ev sevdiğimiz alüminyum folyo. Folyolardan top yaptık. Dİğer oyuncaklarının yüzüne bakmıyor. Onun parkede çıkardığı tıkır tıkır sesi çok seviyor. Sehpanın püsküllü bir örtüsü var. Altına girip püsküllerine saklanıp ona folyo yani top attığımda ordan artist artist hareketlerle bana atması bazen dişleyerek savaş vermesi parçalamaya çalışması oldukca enerji harcatıyor.

Dediğiniz gibi bende bazen yorgun oluyorum halim olmuyor. Topunu ağzına alıp getirip ayağımın dibine koyuyor, görmemezlikten gelirsem de patisiyle dizime vuruyor gör diyor. Oynayalım diyor. Kıyamıyorum uzun uzun olmasa da oynuyorum oğlumla.

Lazerle oynatmak çok eğlenceli gelse de bu düşünceden kurtulmamı sağlayın ikna edin beni alıyım o_O

Lazer alınca sadece lazerle oynamıcak ki, arada bir oynayabilir.
Av için koşmuyor sonuçta can sıkıntısından koşuyor. Maksat enerji atsın. Boşuna koşma durumu olmuyor bence bu yüzden.

Yarın yeni bikac oyuncak alicam lazeride alayim bakayim. Yeni oyunlar oynuyoruz ama yeniyken hevesli oluyor işi cozunce hevesi cabuk kaciyor ilgilenmiyor. Mesela tabletten fare oyunu filan acmistim ilk sefer deli gibi oynadi sonra yüzüne bakmadi. :KK70: bir kosturmacadan sıkılmadı gitti. :KK70: umarim lazerdende sıkılmaz. Kendi kendine oynamayi sevmiyor galiba illa bende cosucam onunla...

Avcilik icgudusunu durtuluyor lazer. Lazeri avlamaya calisiyor. Kedi hic avlanmaktan bikar mi :D saklambac oynarken sizi de avliyor sanirim :D saklambac oynamayi seven kedi. Te allam essek sipasi ya. O tatliligini cok merak ediyorum.

Back
X