Kedimin gözü normal mi?

Sevdam-o

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
238
78
13
Arkadaslar kedim ameliyat oldu ve iki gündür tek gözü bulanık ve kasıyor. Dün kipkirmiziydi ve tek gözünü zor açıyordu.
Bugün doktora getirdim ameliyatan sonra normal dedi ama içim rahat degil. Başına böle birşey gelen varmı? Ne yapmam lazım?

Ne ameliyati oldu? Biz bilemeyiz ve veteriner hekim dahi olsa biyle tarifle cevap veremez.
Baska bir hekime goturun mutlaka.

tintinn

Gozunu kasiyorsa kesinlikle boyunluk da denilen elisabeth takip kasimasina engel olun. Kasiya kasiya tirnagiyla yirtip kornea ulserine sebep olabilir cunku

Gozunu kasiyorsa kesinlikle boyunluk da denilen elisabeth takip kasimasina engel olun. Kasiya kasiya tirnagiyla yirtip kornea ulserine sebep olabilir cunku
Dün biran yırtı sandım sabah doktora getirdim birsey görünmüyor birseyi yok dedi ama bepanten göz merhemi sür için rahat etmese dedi takmaya çaliştim çikarmaya çalışiyor beni tırnıkmılyor

Hep ovmaya calıyor gözünü yırtıcak diye korkuyorum. 3. Göz kapaga nasıl oluyor? Karsıdan bakınca tekı matt duruo
Kesinlikle bir problem var bence gözünde. Belki enfeksiyon olmuştur. Bence başka bir veterinere götürün anlamadım yani neden problem yok deyip geçiştiriyor.
3. göz kapağı olsaydı anlardınız. Beyaz bir parça oluyor zar gibi gözün içinde, 3. kapak deniyor o genelde asıl göz kapağının içinde olur ve dışarıdan bakınca görünmez. bazı durumlarda o kapanır buruna yakın köşesinden ve gözün yarısını kaplar gibi dışarıdan bakınca görürsünüz. Genellikle de iç parazit belirtisidir. Ama sizde öyle bir durum yok anladığım kadarıyla. Benim yaşlı kedimde sizin anlattığınız gibi bir matlık vardı gözünde, sis gibi ve o katarakt idi. Bir diğer kedim de kavga ederken korneasını çizdirmiş. Sulanıp duruyordu tam açamıyordu yarı kapalı tutuyordu böyle korsanlar gibi ve ikide bir ovalıyordu. Damla ile uzun sürede iyileşti. Siz bence yine veterinere götürün. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Sagolun bugün baska veterinere getirdim göz damlası verdi enfeksiyon kapmış damlayı kulandıkca geçermiş ama okadar cok endişelendim ki anlatamam...

Sagolun bugün baska veterinere getirdim göz damlası verdi enfeksiyon kapmış damlayı kulandıkca geçermiş ama okadar cok endişelendim ki anlatamam...
geçmiş olsun enfeksiyonsa damla ile çabuk atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…