Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün biran yırtı sandım sabah doktora getirdim birsey görünmüyor birseyi yok dedi ama bepanten göz merhemi sür için rahat etmese dediGozunu kasiyorsa kesinlikle boyunluk da denilen elisabeth takip kasimasina engel olun. Kasiya kasiya tirnagiyla yirtip kornea ulserine sebep olabilir cunku
Hep ovmaya calıyor gözünü yırtıcak diye korkuyorum. 3. Göz kapaga nasıl oluyor? Karsıdan bakınca tekı matt duruoGözünü kasıyor dediğiniz ne ben anlayamadım? 3.göz kapağı mı çıkmış gördünüz?
Kesinlikle bir problem var bence gözünde. Belki enfeksiyon olmuştur. Bence başka bir veterinere götürün anlamadım yani neden problem yok deyip geçiştiriyor.Hep ovmaya calıyor gözünü yırtıcak diye korkuyorum. 3. Göz kapaga nasıl oluyor? Karsıdan bakınca tekı matt duruo
Sagolun bugün baska veterinere getirdim göz damlası verdi enfeksiyon kapmış damlayı kulandıkca geçermişKesinlikle bir problem var bence gözünde. Belki enfeksiyon olmuştur. Bence başka bir veterinere götürün anlamadım yani neden problem yok deyip geçiştiriyor.
3. göz kapağı olsaydı anlardınız. Beyaz bir parça oluyor zar gibi gözün içinde, 3. kapak deniyor o genelde asıl göz kapağının içinde olur ve dışarıdan bakınca görünmez. bazı durumlarda o kapanır buruna yakın köşesinden ve gözün yarısını kaplar gibi dışarıdan bakınca görürsünüz. Genellikle de iç parazit belirtisidir. Ama sizde öyle bir durum yok anladığım kadarıyla. Benim yaşlı kedimde sizin anlattığınız gibi bir matlık vardı gözünde, sis gibi ve o katarakt idi. Bir diğer kedim de kavga ederken korneasını çizdirmiş. Sulanıp duruyordu tam açamıyordu yarı kapalı tutuyordu böyle korsanlar gibi ve ikide bir ovalıyordu. Damla ile uzun sürede iyileşti. Siz bence yine veterinere götürün. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun inşallah bir an evvel geçer.Sagolun bugün baska veterinere getirdim göz damlası verdi enfeksiyon kapmış damlayı kulandıkca geçermişama okadar cok endişelendim ki anlatamam...
geçmiş olsun enfeksiyonsa damla ile çabuk atlatır.Sagolun bugün baska veterinere getirdim göz damlası verdi enfeksiyon kapmış damlayı kulandıkca geçermişama okadar cok endişelendim ki anlatamam...
İnsallah canım sagolGeçmiş olsun inşallah bir an evvel geçer.![]()
Sagol canım İnşallahgeçmiş olsun enfeksiyonsa damla ile çabuk atlatır.