kedimin hareketleri :(

pembe26_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
2.610
4.645
83
31
öncelikle kedimii çoook çoook seviyorum. ısırması kosturması vs gectim artık alıştım. lambaderimi kırdı, ufak tefek zararları oldu çicek devirdi vs. ama bugün yaptiklari şok etti. resmen televizyonun üzerine atlamış esim zor tutmuş televizyonu. televizyonumuzu 3000tl almıstık şuan aynısı 5000 tl
eşim seviyor ama ben kadar kedi hastası değil. çok kızdı düşürüp kırarsa diye. son 2 gündür. kalorifere ayağını sıkıstrdı
normalde hep mama yer. tavuk yapmıstım onada veriyorum tabi yapınca gelmiş tepsiden tavuk kaçirmış balkonu açmamla bahçeye kaçtı. çok çok degisti 2 gündür. neler yapabilirim sakin durması için korkuyorum hem kendine hem televizyona zarar vericek diye. 8 aylık sarman aşıları tam. gayet saglıklı erkek.

Eklentiler

• 20181203_233807.webp
    20181203_233807.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 74
Yeterince vermemissiniz demekki tavuktan...
Bizimki evde pişen ete filan pek bakmiyor ama biseyden cani isteyince bol koyarim fazlasini yemez zaten. Doyana kadar verseydiniz tavuk kaçirmazdi.

Bi de daha kucuk bol bol oyun oynatarak enerjisini almaniz lazim. Oyuncaklari var mi? Cani sıkılan kedi cok yaramazlik yapar dikkat cekmek icin.

oyuncağı çok var . süreklide oynuyorum. topları var zıp ziplardan. atlayıp zıplayıp oynatıyorum. hep bir aradayız. hep seviyorum. telefonuma oyun bile yükledim fareleri tutuyor. ama bilmiyorum niye böyle oldu.
tavuk ta doldurdum tabağina ama. genelde mamadan başka biseylere pek sulanmıyordu. kokarsa evde et köfte balık veriyorum sürekli :)

Back
X