kedimiz hakkında..

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
nişanlımın çok tatlı 1 yaşında bi kedisi var.hep evdeydi yani sokak filan bilmiyo biraz korkak gibi .çok miyavlamıyor zaten oyun seviyo ama sıkılıyo hemen evin içinde dolaşıp duruyo:) neyse ben de napacak acaba diye merak ediyordum ne zamandır telefonuma kedi seslerini kaydetmiştim.pek miyavlamayan kedi ,yumşak ses tonuyla bi miyavlama duyunca hareketlendi hafif sesi çıktı .bi de angry cat diye bi melodi dinlettim .korktumu sinirlendimi noldu anlamadım.gözleri kocaman oldu kulakları dikti.hırlamaya başladı saldıracak gibi oldu.üstüme atlayıp cırmalicak sandım:))
telefonu bi yana fırlattım bana dikkat kesildi ve bacağımı cırmaladı hafiften:))ben arkama bakmadan kaçtım .ben de korktum o da korktu cnm ,ya da sinirlendi nasıl bişeydi hissettiği merak ettim.kedi psikologları var ya onlara sormak isterdim..tahmin ediyorum tabi korkup sinirlendiğini ama acaba neler düşündü ne anladı o seslerden bizim bilmediğimiz:)
5 dakka sonra geçti ,herşey normale döndü tabi çok şükür:))

Bizim kız da benim şarkı söylememi,ıslık çalmamı istemez mesela..
Bazen dalıyorum ve mırıldanıyorum bişeyler,gelip kafama bir pati atıp gidiyor..:9::9::9:
Yasak bana şarkı söylemek :5::52::52:

Bizim kız da benim şarkı söylememi,ıslık çalmamı istemez mesela..
Bazen dalıyorum ve mırıldanıyorum bişeyler,gelip kafama bir pati atıp gidiyor..:9::9::9:
Yasak bana şarkı söylemek :5::52::52:

Ay benim kız kedim de bir acayip telefona gıcık oluyor başlıyor kafasıyla sürünmeye ve dürtmeye iki laf edemiyorsun,bana da telefon yasak.Kız kedileri daha mı cins oluyor ne megciğim ne dersin?:))))

Ay benim kız kedim de bir acayip telefona gıcık oluyor başlıyor kafasıyla sürünmeye ve dürtmeye iki laf edemiyorsun,bana da telefon yasak.Kız kedileri daha mı cins oluyor ne megciğim ne dersin?:))))

Vallahi olabilir :26:
İnsan mırıldanmaz mı hiç arada evin içinde..
Yok ama bana yasakkk :19:
Ki eğitimim de müzik :24:Hani kötü de söylediğimi sanmıyorum :9::9:

minnoşum var benimde. oda üfleyince deli oluyor.
bolan şişirir gibi üfleme sesi öıkartınca bildiğiniz ölüm ısırığına geöiyor.
ve bebekleri hiç sevmiyor kıskanıyoru sanıtım evde heleki benim yanımdaysa çocuk ve bebek görünce hemen kabarıp saldırı moduna geçiyort.

Vallahi olabilir :26:
İnsan mırıldanmaz mı hiç arada evin içinde..
Yok ama bana yasakkk :19:
Ki eğitimim de müzik :24:Hani kötü de söylediğimi sanmıyorum :9::9:

:9::9::9:Sorun sesinde değildir eminim ki güzeldir,konservatuar mezunumusun acaba?Kedilerin bazıları tonlamaya tepki veriyor gibi me geliyor mesela kahkahaya da tepki veriyor o zamanda birtane tokat atıyor gidiyor.......Diyorum ya cins bunlar.....:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
:9::9::9:Sorun sesinde değildir eminim ki güzeldir,konservatuar mezunumusun acaba?Kedilerin bazıları tonlamaya tepki veriyor gibime geliyor mesela kahkahaya da tepki veriyor o zamanda birtane tokat atıyor gidiyor.......Diyorum ya cins bunlar.....:16:

Umarım dediğin gibidir,sesimi beğenmediğinden pataklamıyordur beni inşallah :86:

Onun o pataklamaları ünlü zaten :1: tırnak çıkarmadan avucunun içiyle kafaya şaplak şeklinde.. çatlak tatlı şey ya :nazar::16::61:

Son düzenleme:
Eğitim fak. müzik..
Üsküdar musıki cemiyeti..

Umarım dediğin gibidir,sesimi beğenmediğinden pataklamıyordur beni inşallah :86:

Onun o pataklamaları ünlü zaten :1: tırnak çıkarmadan avucunun içiyle kafaya şaplak şeklinde.. çatlak tatlı şey ya :nazar::16::61:

Bende seneler öncesi Üsküdar da oturmuştum çok severim orayı yeni gelin olarak Tunus bağında oturmuştum, çok güzel anılarım vardır Üsküdarla ilgili.Üsküdar musiki cemiyeti Doğancılar yokuşundaydı değil mi?Fahriye Caner sende bir şey çağrıştırıyormu acaba?Bu arada sen diyorum mahsuru yoktur umarım.....Kedilerden nerelere geldik ama ben bu kedilere bayılıyorum o pataklamaları çok komik oluyor bir de bazen pataklar çok seri bir şekilde hızlı çekimde ki gibi oluyor oda ayrı bir görsellik....:1:Sesine yüreğine sağlık pataklamalara ramen şarkılarının devamını diliyorum......

Back
X