- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
nişanlımın çok tatlı 1 yaşında bi kedisi var.hep evdeydi yani sokak filan bilmiyo biraz korkak gibi .çok miyavlamıyor zaten oyun seviyo ama sıkılıyo hemen evin içinde dolaşıp duruyo:) neyse ben de napacak acaba diye merak ediyordum ne zamandır telefonuma kedi seslerini kaydetmiştim.pek miyavlamayan kedi ,yumşak ses tonuyla bi miyavlama duyunca hareketlendi hafif sesi çıktı .bi de angry cat diye bi melodi dinlettim .korktumu sinirlendimi noldu anlamadım.gözleri kocaman oldu kulakları dikti.hırlamaya başladı saldıracak gibi oldu.üstüme atlayıp cırmalicak sandım:))
telefonu bi yana fırlattım bana dikkat kesildi ve bacağımı cırmaladı hafiften:))ben arkama bakmadan kaçtım .ben de korktum o da korktu cnm ,ya da sinirlendi nasıl bişeydi hissettiği merak ettim.kedi psikologları var ya onlara sormak isterdim..tahmin ediyorum tabi korkup sinirlendiğini ama acaba neler düşündü ne anladı o seslerden bizim bilmediğimiz:)
5 dakka sonra geçti ,herşey normale döndü tabi çok şükür:))
telefonu bi yana fırlattım bana dikkat kesildi ve bacağımı cırmaladı hafiften:))ben arkama bakmadan kaçtım .ben de korktum o da korktu cnm ,ya da sinirlendi nasıl bişeydi hissettiği merak ettim.kedi psikologları var ya onlara sormak isterdim..tahmin ediyorum tabi korkup sinirlendiğini ama acaba neler düşündü ne anladı o seslerden bizim bilmediğimiz:)
5 dakka sonra geçti ,herşey normale döndü tabi çok şükür:))