Kedisi olanlar acil yardımıma koşunnn

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
16 aylık tekir erkek kedim var. 1 yıldır benimle. Daha önce hic evcil hayvan beslememiştim ve kedimde ilk defa hastalandı :(
3 gün önce dışkısında canlı bir kurtcuk gördüm. Hemen veterineri aradım getir dedi.. görürdüm bir ilaç verdi mamasına katıp yedirmem için birde o an iğne yaptı eve geldik.. verdiği ilacı ezip yaşmamayla karıştırıp verdim. Hayvancağız akşama kadar 3 kez kustu.. 3.yü de kustuktan sonra kenara köşeye geçip birazda kan kustu.. bu kan kusması gece 2de oldu korkudan sabaha kadar uyuyamadımm :(((( ödüm koptu bişey olucak diye..
sabah hemen veterineri aradım normal dedi çok öğürdüyse tahriş olmuştur boğazı dedi.
Ertesi gün, yani bugun dışkıda kan gördüm. Ve kedim accaaippp tüy döküyo cok fena.. kuyrugunda öbek öbek boşluklar oluşmuş...
Tüm bunlar normal mi yaa??? Korkmalımıyım??? Veterinere güveneyimmi ? Doğru tedavi mi sizce yoksa endişelenecek bişeyler var mı???

Lütfen başından gecenler kedisi olanlar biraz anlatın çok korktum ben ne yapabilirim?

Gecmis olsun. benzer bir durum yasamistim, yani ic pazazitten kanli ishal durumu ve kanli kusma olabiliyor. ama tüy dokulmesi olayi da varsa bence tek basina ic parazit değil gibi sorun. daha deneyimli bir veterinere götürün hemen bence.

Gecmis olsun. benzer bir durum yasamistim, yani ic pazazitten kanli ishal durumu ve kanli kusma olabiliyor. ama tüy dokulmesi olayi da varsa bence tek basina ic parazit değil gibi sorun. daha deneyimli bir veterinere götürün hemen bence.
Dimiii :( veterinerin söylediği kadar 'normal ilacı ver gecer ' durumu gibi gelmedi banada... bide telefonla arıyorum hergün getiriyimmi bugun şunlar şunlar oldu diyorum yok gerek yok diyo.. biraz tırsıyo benim kediden çok müdahalede edemiyo.. benimkinin veteriner fobisi var..hırçınlaşıyo gidince cok.. ondan mı acaba diyorum..

Lütfen başka bir veterinere gidin. Allah korusun dışkıda kan dediniz, hemen kanlı ishal geldi aklıma.
Elbette kan kelimesi nedeniyle.
Umarım sadece parazit durumu ile ilgili bir şeydir.
İlk işiniz başka veterinere gitmek olsun.
Kediniz istediği kadar hırçınlaşsın, koskoca kangalları götürüyorlar veterinerlere.

Ayrıca iştahına, su içme miktarına ve uyku durumuna dikkat edin.

Lütfen başka bir veterinere gidin. Allah korusun dışkıda kan dediniz, hemen kanlı ishal geldi aklıma.
Elbette kan kelimesi nedeniyle.
Umarım sadece parazit durumu ile ilgili bir şeydir.
İlk işiniz başka veterinere gitmek olsun.
Kediniz istediği kadar hırçınlaşsın, koskoca kangalları götürüyorlar veterinerlere.

Ayrıca iştahına, su içme miktarına ve uyku durumuna dikkat edin.
Tamam başka veterinere götüreyim yarın hemen inşallah ciddi bişey yoktur ya... ama benim kan dediğim bir damla kan dışkısında... öyle bisürü değil. İnternetten baktım yine parazit olmasının belirtisiymiş. Veterinerde zaten prazit var diyerek ona göre ilaç vermişti ama kedim o ilacı kustu. Hatta migdede ne var ne yok herşeyi kustu helak oldu en son az bişeyde kan kustu... çok korktum cidden... bugunde bakıyorum kulağının arkasında küçük bi bölge ve kuyruğunda bir bölge kelleşmiş.iyice dökülmüş tüyleri. Bi seviyim diyorum avuç avuç elime tüy geliyo.
Yeme içme uykusu aynı normal düzende devam..
ay inşallah bişey yoktur yaa çok korktum ben. Kedim benim için çok değerli

Tamam başka veterinere götüreyim yarın hemen inşallah ciddi bişey yoktur ya... ama benim kan dediğim bir damla kan dışkısında... öyle bisürü değil. İnternetten baktım yine parazit olmasının belirtisiymiş. Veterinerde zaten prazit var diyerek ona göre ilaç vermişti ama kedim o ilacı kustu. Hatta migdede ne var ne yok herşeyi kustu helak oldu en son az bişeyde kan kustu... çok korktum cidden... bugunde bakıyorum kulağının arkasında küçük bi bölge ve kuyruğunda bir bölge kelleşmiş.iyice dökülmüş tüyleri. Bi seviyim diyorum avuç avuç elime tüy geliyo.
Yeme içme uykusu aynı normal düzende devam..
ay inşallah bişey yoktur yaa çok korktum ben. Kedim benim için çok değerli
Elbette önemli, hepimizin evcili bizim için nasıl da değerli; hatta çoğu insandan önemli.
Yüreğinizi ferah tutun, bizde bir tedirginlik, huzursuzluk olunca anlıyorlar hemen biliyorsunuz.
2. bir görüş alın, içiniz rahat etsin, sonra da bize güzel haberlerle dönün inş.

Back
X